Libnet.ro
UNICEF

22:45

Contre intre ministrul Finantelor si Banca Nationala. Teodorovici: Rezervele minime obligatorii scumpesc creditul? Nu este o conditie restrictiva a BNR?

Adevărul Adevărul,
Contre intre ministrul Finantelor si Banca Nationala. Teodorovici: Rezervele minime obligatorii scumpesc creditul? Nu este o conditie restrictiva a BNR?

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a criticat marti politica de rezerve minime obligatorii impusa de Banca Nationala a Romaniei bancilor, intrebandu-se daca aceasta nu scumpeste creditul. Teodorovici a avut si un schimb de replici cu reprezentantul BNR, Adrian Vasilescu. continuă pe Adevărul

Florin Citu vrea sa elimine posibilitatea ca ministrul Finantelor sa participe la sedintele CA al BNR

Senatorul PNL Florin Citu a propus un proiect de lege pentru modificarea legii de functionare a Bancii Nationale prin care elimina posibilitatea ca ministrul Finantelor Publice si un secretar de stat din minister sa participe la sedintele Consiliului de Administratie al BNR, relateaza Mediafax.

TEODOROVICI, LA CONFERINtA TAX LAW 2019: Scopul OUG 114 - stimularea creditarii econimiei reale

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a vorbit, astazi, la Conferinta Tax and Law, aflata la a 17-a editie, despre ultimele masuri fiscale decise de Executiv, iar Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, a explicat cum intentioneaza Banca Centrala sa stimuleze creditarea bancara.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2366 seconds )