Libnet.ro
UNICEF

00:07

Contre subtile intre comisarul UE pe Justitiei si Tudorel Toader, pe tema alegerii procurorului-sef european

Adevărul Adevărul,
Contre subtile intre comisarul UE pe Justitiei si Tudorel Toader, pe tema alegerii procurorului-sef european

Comisarul european pentru Justitie, Vera Jourova, in cadrul unei conferinte de presa alaturi de ministrul roman al Justitiei, a facut apel, vineri, la toata lumea implicata in procesul de selectie a procurorului-sef european sa joace corect si sa nu incerce sa discrediteze sau sa submineze pe oricare dintre candidati. Tudorel Toader a declarat, in raspuns, ca Uniunea Europeana are nevoie de un sef integru in fruntea Parchetului European. continuă pe Adevărul

DNA il acuza pe ministrul Justitiei Tudorel Toader ca a mintit in scrisoarea pentru Financial Times: Datele nu sunt reale

DirectiaNationala Anticoruptie sustine ca ministrul Justitiei a prezentat informatii false in scrisoarea trimisa de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, catre publicatia Financial Times. Datele pe care se fundamenteaza argumentatia domnului ministru al Justitiei nu sunt reale, ceea ce este de natura a afecta valoarea de adevar a concluziei celor expuse cu privire la activitatea DNA, sustin procurorii DNA.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat caGuvernul a adoptat ordonanta de urgenta pentru modificari la Legile Justitiei. Prin urmare, Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta pentru.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Guvernul a adoptat noua ordonanta care modifica OUG 7 pe Legile Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat caGuvernul a adoptat ordonanta de urgenta pentru modificari la Legile Justitiei. Prin urmare, Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta pentru.

Varujan Vosganian, despre motiunea impotriva ministrului Justitiei: Tudorel Toader a dovedit profesionalism si o oarecare tenacitate

Varujan Vosganian a vorbit in emisiunea 100 de minute despre motiunea impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Ar trebui sa existe un calendar clar. Ar trebui ca grupurile parlamentare sa.

Eugen Nicolicea, critici la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader: Se lauda cu ce lucruri nu a facut

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a criticat dur prestatia ministrului Justitiei, Eugen Nicolicea. Aici nu poate sa ii nege nimeni ministrului ca a inceput procesul de evaluare si a inceput procesul de revocare,.

TUDOREL TOADER: Uniunea are nevoie la nivelul EPPO de un sef integru

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat astazi, la Bruxelles, ca Uniunea Europeana are nevoie de un sef integru in fruntea Parchetului European, conform Agerpres.

TUDOREL TOADER: Constitutia trebuie revizuita sub anumite aspecte

Sub anumite aspecte Constitutia trebuie revizuita, a declarat astazi ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in plenul Camerei Deputatilor, subliniind ca aceasta opinie este personala, in calitate de fost judecator.

Tudorel Toader, replica pentru comisarul Vera Jurova: Uniunea nu are nevoie sa cosmetizam pe cineva, are nevoie de un sef integru la Parchetul European

Uniunea Europeana nu are nevoie sa cosmetizam pe cineva, sa il fezandam si sa il prezentam drept cel mai si cel mai, a declarat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce comisarul european pentru justitie Vera Jourova a facut apel la toata lumea implicata in procesul de selectie a procurorului-sef european sa joace corect si sa nu incerce sa discrediteze sau sa submineze pe oricare dintre candidati.

Tudorel Toader, replica-fulger pentru comisarul european pe Justitie in SCANDALUL Kovesi: Daca adevarul nu deranjeaza pe nimeni...UE nu are nevoie sa cosmetizam pe cineva, sa il fezandam si sa il prezentam drept cel mai si cel mai

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat, vineri, dupa ce comisarul european pentru justitie Vera Jourova a facut apel la toata lumea implicata in procesul de selectie a procurorului-sef european.

Comisarul european Vera Jourova, in conferinta alaturi de Tudorel Toader: Fac apel la toata lumea sa nu incerce sa discrediteze sau sa submineze pe oricare dintre candidatii la sefia Parchetului European

Comisarul european pentru justitie Vera Jourova a facut apel vineri la toata lumea implicata in procesul de selectie a procurorului-sef european sa joace corect si sa nu incerce sa discrediteze sau sa submineze pe oricare dintre candidati. Declaratiile au fost facute intr-o conferinta de presa comuna cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care cu o zi in urma a trimis o scrisoare Financial Times in care spunea ca Laura Codruta Kovesi nu ar trebui numita in functia de procuror european. Mai tarziu, cand a fost intrebata la ce candidat se refera concret cand vorbeste despre incercari de discriminare si discreditare, Vera Jourova a spus ca la doamna Kovesi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )