Libnet.ro
UNICEF

12:45

Controale in trenuri: amenzi totale de 24.000 lei pentru calatorii prinsi fara bilet

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Controale in trenuri: amenzi totale de 24.000 lei pentru calatorii prinsi fara bilet

Peste 2. 300 de calatori au fost prinsi fara bilete in urma unor controale facute in trenuri, in ultima saptamana, acestia fiind obligati sa isi cumpere tichete la pretul de taxare din tren, pentru care au platit in total 24. 000 de lei, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

Amenzi de peste un milion lei, pentru nerespectarea calitatii

In primele trei trimestre ale anului in curs, Inspectoratul de Stat in Constructii ISC) a efectuat 14. 724 de controale de calitate si a aplicat peste o mie de contraventii pentru nerespectarea calitatii constructiilor, a declarat Paul Racovita, inspector general in cadrul ISC, care ne-a precizat ca valoarea acestor amenzi depaseste un milion de lei.

Bugetul Agriculturii, suplimentat cu 98 de milioane de lei pentru subventii la motorina

Bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a fost aprobat, miercuri, de comisiile reunite de buget. Bugetul Agriculturii a fost suplimentat cu 98 de milioane de lei pentru subventii la motorina,.

Studiu. Romanii vor aloca in medie 415 lei pentru cadourile de Craciun in 2014

Romanii vor aloca, in medie, 415 lei pentru cadourile de Craciun in 2014, mai darnice fiind persoanele de 45-54 de ani, care vor repartiza aproximativ 551 de lei, si persoanele din Bucuresti/Ilfov si Oltenia, cu.

Bugetul ME, aprobat in comisiile pentru buget-finante, cu o suplimentare de 200 de milioane lei pentru turism

Comisiile reunite pentru buget-finante au aprobat, joi, bugetul pe 2015 al Ministerului Economiei, cu un singur amendament, care prevede suplimentarea acestuia cu 200 de milioane de lei pentru dezvoltarea turismului.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )