Libnet.ro
UNICEF

21:00

Control inopinat al ministrului Sanatatii la Spitalul Judetean Ploiesti: au fost gasite mai multe nereguli

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Control inopinat al ministrului Sanatatii la Spitalul Judetean Ploiesti: au fost gasite mai multe nereguli

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut un control inopinat, in noaptea de vineri spre sambata, la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, a gasit mai multe nereguli si a cerut demisia unui director, scrie Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Control inopinat, in miez de noapte, la Spitalul Judetean Ploiesti: Sorina Pintea cere demiterea unui director si un control urgent al DSP

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a efectuat, in noaptea vineri spre sambata, un control inopinat la Spitalul Judetean Ploiesti. Aceasta s-a declarat nemultumita de ce a descoperit si a cerut demiterea.

Pintea a cerut demiterea unui director dupa un control in miez de noapte la spitalul din Ploiesti. Neregulile gasite de ministrul Sanatatii

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a fost sambata, 30 martie, in control inopinat, la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Pintea a luat o decizie radicala in ceea ce priveste managementul unitatii medicale.

Sfatul ministrului Sanatatii pentru pacientii carora li se cere spaga: Sa se mute la alt spital

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut o vizita inopinata la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, in urma numeroaselor reclamatii. Pintea a spus ca nu i-a placut ceea ce a vazut si ca nu stie cum a reusit unitatea medicala sa obtina acreditarea.

Ministrul Sanatatii despre Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu: Nu mi-a placut. Cred ca Targu Jiu merita mai mult

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a facut marti seara o vizita inopinata la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu.

PINTEA, DESPRE SPITALUL JUDETEAN GORJ: Nu mi-a placut ce am vazut

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, in urma unei vizite inopinate facute la Spitalul Judetean Gorj, ca o parte dintre problemele reclamate in legatura cu aceasta unitate sanitara sunt reale, fiind cauzate de neintelegerile dintre cadrele medicale.

Explozie urmata de incendiu la Spitalul Judetean. Sute de salvatori ialomiteni, mobilizati la exercitiul tactic

Vineri, 28 martie, incepand cu ora 10. 00, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Barbu Catargiu al judetului Ialomita organizeaza un exercitiu de cooperare cu forte si mijloace in teren in care este simulata producerea unei explozii urmata de incendiu la cantina Spitalului de Urgenta Judetean Slobozia.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )