Libnet.ro
UNICEF

16:30

Control judiciar pentru doi dintre administratorii de firme retinuti pentru evaziune de 35 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Control judiciar pentru doi dintre administratorii de firme retinuti pentru evaziune de 35 milioane de euro

Tribunalul Bucuresti a decis cercetarea sub control judiciar a oamenilor de afaceri Marin Stefan si Dragos Alexandru Popescu, iar pentru Dan Flutur a disjuns cauza pentru ca avocatul sa-i consulte dosarul, anunta Mediafax. Toti cei trei inculpati au fost retinuti joi pentru evaziune de aproximativ 35 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

Seful Centrului Operational din ISU Teleorman, cercetat sub control judiciar pentru abuz in serviciu

Seful Centrului Operational din cadrul ISU Teleorman este cercetat, sub control judiciar, de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu.

Seful IJP Botosani va fi cercetat sub control judiciar pentru abuz in serviciu

Seful Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, Cristian Cucoreanu, si seful Serviciului Resurse Umane din IPJ Botosani, Andrian Osolinschi, vor fi cercetati sub control judiciar, in dosarul in care au fost.

Seful IJP Botosani, cercetat sub control judiciar

Seful Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, Cristian Cucoreanu, si seful Serviciului Resurse Umane din IPJ Botosani, Andrian Osolinschi, vor fi cercetati sub control judiciar, in dosarul in care au fost inculpati pentru abuz in serviciu.

DNA: Seful IPJ Botosani si seful Serviciului Resurse Umane, pusi sub control judiciar

Seful IPJ Botosani, Cristian Cucoreanu, si seful Serviciului Resurse Umane din IPJ Botosani, Andrian Osolinschi, au fost pusi, marti seara, sub control judiciar de catre Serviciul Teritorial Suceava al DNA, in dosarul in care au fost inculpati pentru abuz in serviciu, informeaza Mediafax.

DNA Suceava: Seful IPJ Botosani si seful Serviciului Resurse Umane, sub control judiciar in dosarul in care sunt inculpati pentru abuz in serviciu

Seful IPJ Botosani, Cristian Cucoreanu, si seful Serviciului Resurse Umane din IPJ Botosani, Andrian Osolinschi, au fost pusi, marti seara, sub control judiciar, in dosarul in care au fost inculpati pentru.

Instanta i-a dat lui Romeo Stavarache permisiunea de a pleca la Milano pentru o saptamana: Edilul Bacaului de afla sub control judiciar

Primarul Bacaului Romeo Stavarache, aflat sub control judiciar in dosarul in care este judecat pentru fapte de coruptie, a primit permisiunea de a pleca la Milano pentru o saptamana, informeaza Mediafax.

Trei administratori de firme, retinuti pentru evaziune fiscala. Prejudiciul se ridica la 35 de milioane de euro

Trei administratori de firme au fost retinuti in dosarul in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala, dupa ce au fost inregistrate in contabilitatea unor societati achizitii fictive de servicii de monitorizare prin GPS, informeaza Mediafax.

Trei administratori de firme, retinuti 24 de ore sub acuzatia de evaziune fiscala pentru achizitia fictiva a unor servicii de monitorizare prin GPS

Trei administratori ai unor societati au fost retinuti 24 de ore pentru evaziune fiscala urmand sa mearga joi in fata instantei Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva. Procurorii au.

Seful IPJ Botosani si un comisar sef, pusi sub control judiciar

Procurorii DNA Suceava au dispus masura controlului judiciar fata de inspectorul sef al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Botosani, comisarul sef Cristian Cucoreanu, dar si fata de seful Serviciului resurse umane din cadrul institutiei, comisarul sef Adrian Osolinschi, se arata intr-un comunicat al DNA.

Seful IPJ Botosani, sub control judiciar intr-un dosar deschis de DNA

Procurorii Serviciului Teritorial Suceava al DNA au dispus masura controlului judiciar fata de inspectorul sef al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Botosani, comisarul sef Cristian Cucoreanu, dar si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )