Libnet.ro
UNICEF

01:05

Conturile RATB, blocate pentru o datorie de aproape 273 de milioane de lei. Regia spune ca ANAF a calculat TVA pentru gratuitatile acordate de CGMB

Adevărul Adevărul,
Conturile RATB, blocate pentru o datorie de aproape 273 de milioane de lei. Regia spune ca ANAF a calculat TVA pentru gratuitatile acordate de CGMB

Agentia Nationala de administrare Fiscala ANAF) a pus poprire pe conturile Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), pentru recuperarea unei datorii de circa 273 de milioane de lei. Actiunea face parte dintr-un plan amplu de recuperare a datoriilor la bugetul de stat ale marilor contribuabili, dupa cum a anuntat, marti, ANAF. De asemenea, in cadrul aceleiasi actiuni, luni seara au fost blocate conturile Societatii Romane de Televiziune. continuă pe Adevărul

ANAF blocheaza conturile RATB: Fiscul pune poprire pe banii Regiei de Transport

In urma inventarierii creantelor bugetare de recuperat de la marii contribuabili, ANAF a instituit popriri pe conturile RATB, pentru o datorie de 250 de milioane de lei la bugetul statului, potrivit Digi 24 .

ANAF a BLOCAT conturile RATB. Reactia Regiei

Agentia Nationala de Administare Fiscala a blocat conturile RATB. Regia de Transport are datorii de 250 de milioane de lei, se arata intr-un comunicat al ANAF. Decizia vine la o zi dupa ce Agentia blocase conturile si Televiziunii Romane.

ANAF a pus popriri pe conturile RATB si TVR

ANAF a anuntat ca a pus popriri pe conturile RATB si TVR. Fiscul spune intr-un comunicat ca a luat aceasta masura dupa inventarierea datoriilor la buget ale celor doua mari companii de stat. ANAF anunta ca in perioada urmatoare va popri conturile tuturor marilor contribuabili care inregistreaza datorii catre bugetele de stat, in functie de vechimea arieratelor.

ANAF a blocat conturile RATB

Agentia Nationala de Administare Fiscala a blocat conturile RATB.

Turistii de pe litoralul romanesc au cheltuit weekendul trecut aproape 12 milioane de euro

Cei peste 130. 000 de turisti prezenti in acest weekend pe litoralul romanesc au cheltuit pe cazare, mancare si distractie aproape 12 milioane de euro, potrivit unui studiu al Federatiei Patronatelor din Turismul.

Conturile TVR, BLOCATE de ANAF

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a blocat, luni, conturile Societatii Romane de Televiziune SRTv), din cauza datoriilor pe care TVR le are la bugetul de stat, au declarat mai multe surse din Televiziunea Romana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )