Libnet.ro
UNICEF

11:15

Coolio, arestat in aeroportul din Los Angeles, dupa ce a incercat sa scoata un pistol furat

România Liberă România Liberă,
Coolio, arestat in aeroportul din Los Angeles, dupa ce a incercat sa scoata un pistol furat

Coolio, arestat in aeroportul din Los Angeles, dupa ce a incercat sa scoata un pistol furat . continuă pe România Liberă

Rapperul Coolio a fost arestat pe Aeroportul International din Los Angeles

Rapperul Coolio a fost arestat pe Aeroportul International din Los Angeles, dupa ce vamesii au descoperit un pistol intr-unul dintre bagajele unui insotitor al artistului, cu ocazia unui control de securitate, au anuntat autoritatile locale, citate de BBC, noteaza News. ro.

Rapperul Coolio a fost arestat pe Aeroportul International din Los Angeles

Rapperul Coolio a fost arestat pe Aeroportul International din Los Angeles, dupa ce vamesii au descoperit un pistol intr-unul dintre bagajele unui insotitor al artistului, cu ocazia unui control de securitate, au anuntat autoritatile locale, potrivit BBC, citat de News. ro.

Rapperul Coolio a fost arestat pe un aeroport. Ce au gasit vamesii intr-unul din bagajele sale

Probleme cu legea pentru rapperul Coolio. Muzicianul a fost arestat pe Aeroportul International din Los Angeles, dupa ce vamesii au descoperit un pistol intr-unul dintre bagajele unui insotitor al.

Bloomberg. Numerosi romani de etnie roma solicita azil in SUA, pe motiv ca sunt persecutati in Uniunea Europeana. Unii dintre ar locui in corturi, amplasate in parcurile din Los Angeles

Numerosi romani de etnie roma solicita azil in Statele Unite, pe motiv ca ar fi persecutati in Romania si in alte tari ale Uniunii Europene, potrivit unor oficiali americani si organizatii pentru drepturile minoritatilor.

Los Angeles: Interpreta frumoasei Liesl din Sunetul muzicii a murit. Actrita Charmian Carr avea 73 de ani

Los Angeles: Interpreta frumoasei Liesl din Sunetul muzicii a murit. Actrita Charmian Carr avea 73 de ani .

Aterizare de urgenta pe aeroportul din Riga: 67 de persoane au trait momente de panica

Un avion al companiei airBaltic a revenit de urgenta pe aeroportul din Riga, la scurt timp de la decolare, dupa ce pilotii au depistat o problema la trenul de aterizare secundar, a anuntat sambata compania.

Avocat din Iasi, retinut dupa ce a condus beat, a omorat un pieton si a fugit de la locul accidentului

Avocatul Iulian Gafon si-a petrecut noaptea de sambata spre duminica in spatele gratiilor, dupa ce a urcat beat la volan, cu permisul suspendat, si a accidentat mortal un barbat, aflat pe trecerea de pietoni, relateaza Agerpres.

Cunoscut avocat din Iasi, retinut dupa ce ar fi condus sub influenta alcoolului, a omorat un pieton si a fugit de la locul accidentului

Avocatul Iulian Gafon si-a petrecut noaptea de sambata spre duminica in spatele gratiilor, dupa ce a urcat beat la volan, cu permisul suspendat, si a accidentat mortal un barbat, aflat pe trecerea de pietoni, transmite Agerpres.

Alerta de urgenta, trimisa la toate telefoanele din New York dupa explozia din Chelsea

O alerta de urgenta a fost trimisa pe toate telefoanele din New York, avertizand cetatenii sa fie atentilaun barbat, cautat de autoritatile newyorkeze, care este principalul suspect.

Alerta de urgenta, trimisa la toate telefoanele din New York dupa explozia din cartierul Chelsea (FOTO)

O alerta de urgenta a fost trimisa pe toate telefoanele din New York, avertizand cetatenii sa fie atentilaun barbat, cautat de autoritatile newyorkeze, care este principalul suspect.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )