Libnet.ro
UNICEF

01:05

Copiii captivi in pestera din Thailanda le-au trimis scrisori parintilor. Operatiunea de salvare este amanata

Adevărul Adevărul,
Copiii captivi in pestera din Thailanda le-au trimis scrisori parintilor. Operatiunea de salvare este amanata

Oficialii thailandezi au exclus orice incercare imediata de a evacua pe cei 12 copii si antrenorul lor prinsi intr-o pestera din nordul Thailandei, in ciuda ingrijorarilor privind nivelul scazut de oxigen din subteran. intre timp, copiii au trimis scrisori parintilor in care ii asigurau ca sunt in regula. continuă pe Adevărul

Copiii blocati n pestera din Thailanda au transmis scrisori parintilor: Nu va faceti griji / Antrenorul le cere iertare familiilor baietilor

Scrisorile celor 12 copii blocati timp de 14 zile cu antrenorul lor de fotbal intr-o pestera inundata din Thailanda au fost transmise sambata prin intermediul scafandrilor si peste o suta de gauri au fost forate vertical, o alternativa la o operatiune de scufundari considerata prea periculoasa, relateaza AFP.

CEO-ul Tesla, Elon Musk, se implica in salvarea copiilor captivi in pestera din Thailanda: Maine plecam acolo. Ideea sa e atat de nebuneasca incat ar putea functiona

Miliardarul Elon Musk se implica in salvarea copiilor blocati intr-o pestera din Thailanda alaturi de antrenorul lor de fotbal. La sesizarea unui internaut, CEO-ul Tesla a luat legatura cu Guvernul thailandez.

Copiii blocati in pestera din Thailanda le-au trimis scrisori sfasietoare parintilor: Va iubesc pe toti, s nu fiti ingrjiorati pentru mine

Oficialii thailandezi au exclus orice incercare imediata de a evacua pe cei 12 copii si antrenorul lor prinsi intr-o pestera din nordul Thailandei, in ciuda ingrijorarilor privind nivelul scazut de oxigen din.

Noi detalii despre copiii captivi intr-o pestera din Thailanda: IMAGINI EMOTIONANTE (VIDEO)

Cei 12 copii si antrenorul lor, ramasi captivi intr-o pestera din Thailanda, sunt in siguranta. Luni, doi scafandri amatori din Marea Britanie i-au descoperit intr-o grota inundata din cauza ploilor.

Elon Musk si trimite inginerii pentru a ncerca salvarea grupului blocat n pestera din Thailanda

Elon Musk spune ca isi trimite inginerii de la doua dintre companiile sale, SpaceX si Boring Company, pentru a incerca sa ajute la salvarea celor 12 copii si a antrenorului, blocati de aproape doua saptamani intr-o pestera din Thailanda. Musk se ofera sa ajute la pomparea apei afara din pestera si vine si cu propuneri excentrice.

VIDEO Un scafandru a murit n timpul operatiunii de salvare a grupului blocat ntr-o pestera din Thailanda / Acesta a declarat nainte sa moara ca i vom aduce acasa pe copii

Un fost scafandru al marinei thailandeze a murit vineri in timp ce intervenea in cadrul operatiunilor de salvare a celor 12 copii si a antrenorului lor de fotbal ramasi captivi intr-o grota din Thailanda, unde autoritatile au avertizat ca timpul pentru evacuare este limitat, scrie AFP. O inregistrare video il arata pe fostul scafandru declarand, inainte de misiune, ca ii vom aduce acasa pe copii.

Un scafandru a murit n timpul operatiunii de salvare a grupului blocat ntr-o pestera din Thailanda

Un fost scafandru al marinei din Thailanda a murit in timpul operatiunii de salvare a membrilor echipei de fotbal si a antrenorului lor, blocati in pestera Tham Luang din Thailanda, relateaza BBC si CNN, citate de Mediafax.

Copiii captivi intr-o pestera inundata din Thailanda au inceput cursurile de inot si scufundari

Echipele de salvare au inceput cursurile de inot si scufundari cu cei 13 membri ai unei echipe de fotbal din Thailanda 12 copii si antrenorul lor - blocati de 12 zile intr-o pestera inundata.

Cei 12 copii captivi in pestera din Thailanda nu prea mai au timp

Din cauza ploilor puternice care stau sa vina, mai este doar un timp limitat de a-i aduce la suprafata pe cei 12 copii si pe antrenorul lor de fotbal, care au fost prinsi de doua saptamani intr-o pestera inundata din nordul Thailandei, potrivit sefului misiunii de salvare.

Infantino i invita la finala Cupei Mondiale pe copiii blocati ntr-o pestera n Thailanda

Presedintele FIFA, Gianni Infantino, i-a invitat pe copiii blocati intr-o pestera din Thailanda sa asiste la finala Cupei Mondiale, daca vor fi eliberati pana la data disputarii ultimului act al turneului final din Rusia, 15 iulie, informeaza Le Soir.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )