Libnet.ro
UNICEF

20:30

Copiii din Cluj isi vor crea propriile lor filme la TIFF.

România Liberă România Liberă,
Copiii din Cluj isi vor crea propriile lor filme la TIFF.

Cineastii care au fondat Festivalul International de Film Transilvania au grija de noile generatii de creatori din domeniul cinematorgrafiei, inca de la varsta la care viitorii regizori, scenaristi, producatori sau actori se afla pe bancilor scolii. Copiii si adolescentii pasionati de cinema au ocazia sa deprinda tainele celei de-a saptea arta in cadrul celor mai renumite ateliere de creatie cinematografica, EducaTIFF, care vor avea loc in cadrul festivalului de film de la Cluj-Napoca. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, la Congresul UDMR: Copiii din Harghita, Covasna si Mures ar trebui sa invete limba romana

Premierul Victor Ponta a spus, sambata, la Congresul UDMR, ca toti copiii din Harghita, Covasna si Mures ar trebui sa invete limba romana, pentru a putea sa-si gaseasca un loc de munca oriunde in tara.

Lazaroiu: Majoritatea membrilor din Miscarea Populara vor infiintarea unui ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a anuntat, vineri, la Craiova, intr-o conferinta de presa, cei mai multi dintre aderentii fundatiei Miscarea Populara vor sa ramana fundatia, dar sa fie infiintat si un partid politic cu acelasi nume, potrivit Mediafax. Lazarou a amintit, cu ocazia lansarii filialei doljene a fundatiei Miscarea Populara, ca a fost demarat pe site-ul fundatiei un proces de consultare a celor 6. 000 de aderenti in privinta infiintarii unui partid politic. Acest .

Dragnea: Posturile vacante din sistemul bugetar vor fi desfiintate

Posturile vacante din administratie ar putea fi desfiintate pana la finele acestui an, a declarat sambata vicepremierului Liviu Dragnea precizand totodata ca in 2014 s-ar putea mari salariile bugetarilor, informeaza Agerpres.

Vicepremierul Liviu Dragnea: Posturile vacante din sistemul bugetar vor fi desfiintate.

Posturile vacante din administratie ar putea fi desfiintate pana la finele acestui an, potrivit vicepremierului Liviu Dragnea care sustine in acelasi timp ca in 2014 s-ar putea mari lefurile bugetarilor, transmite Agerpres. Mai avem o discutie foarte simpla cu cativa ministri dupa care vom introduce regula de 1 la 1. Problema este ca in Romania sunt cateva primarii care din cauza regulii de 1 la 7 au ajuns in situatia de a avea trei sau patru angajati. Pentru primariile care au un numar .

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )