Libnet.ro
UNICEF

17:15

Copiii disparuti de sase zile de la o stana din Vaslui au fost gasiti

Hotnews Hotnews,
 Copiii disparuti de sase zile de la o stana din Vaslui au fost gasiti

Cei doi copii, de 11 si 13 ani, disparuti de sase zile de la o stana din Vaslui, au fost gasiti de politisti, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

ALERTA in Vaslui! Doi copii disparuti de sase zile, cautati de autoritati

Doi copii din localitatea Salcioara, judetul Vaslui, sunt disparuti de sase zile, acestia fiind cautati de mai multi politisti, jandarmi si pompieri.

Salvati Copiii cere abrogarea OUG prin care a fost desfiintata ANPDCA

Organizatia Salvati Copiii solicita abrogarea OUG prin care a fost desfiintata Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie ANPDCA), aratand ca o astfel de decizie, luata intr-o guvernare anterioara, a creat uriase dificultati in coordonarea si monitorizarea sistemului de protectie a copilului. Prin contopirea intereselor copilului cu cele ale adultilor cu dizabilitati se anuleaza primordialitatea intereselor lor, repetandu-se greselile din trecut, spun reprezentantii Salvati Copiii.

Ungaria: Primarul din Gyor, fost campion olimpic, si-a dat demisia dupa ce a fost filmat la o orgie pe un yaht

Un fost campion olimpic ce abia a fost reales primar al unui oras major din Ungaria a anuntat ca va demisiona dupa implicarea intr-un scandal sexual ce a afectat rezultatul Fidesz la alegerile locale de luna trecuta, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )