Libnet.ro
UNICEF

08:30

Copiii inchisi in orfelinatele groazei din Romania

Antena3 Antena3,
Copiii inchisi in orfelinatele groazei din Romania

Sute de mii de copii, care au fost inchisi in orfelinatele groazei din Romania, au fost declarati irecuperabili si erau batuti, infometati, maltratati si abuzati sexual, pentru simplul motiv ca sistemul. continuă pe Antena3

LEADERS FOR LIFE - primul program de leadership sustenabil din Romania.

WWF-Romania anunta lansarea primului program de leadership sustenabil din Romania, ce a avut loc astazi, in cadrul conferintei European CSR Lessons. Programul Leaders for Life a fost dezvoltat de Trend Consult Group in parteneriat cu WWF Romania si a aparut din nevoia de a crea noua generatie de lideri, care sa detina o abordare strategica, sa fie foarte bine conectati la provocarile mediului de business actual si sa gaseasca solutii la problemele economice, respectand, in acelasi timp, .

Cine sunt cercetatorii care participa la prima conferinta TEDx din Romania in parteneriat cu Centrul European de Cercetari Nucleare din Geneva

Pe 17 mai se va desfasura la Institutul National de Fizica Nucleara de la Magurele prima conferinta TEDxCERN in Romania. In cadrul evenimentului vor fi proiectate interventiile vorbitorilor de la TEDxCERN de la Geneva si vor sustine declaratii fizicieni, matematicieni si medici romani. Printre oamenii de stiinta din Romania care vor lua cuvantul se numara Lucian Ciolan, decan al Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Bucuresti, Radu Ionicioiu, fizician-filosof al lumii cuantice, cercetator la Institutul de Fizica Nucleara, Ovidiu Tesileanu, membru al echipei laserului de la Magurele sau Alex Gavan, primul alpinist roman care a urcat pe varful Shisha Pangma 8027 metri) din muntii Himalaya. Vezi in articol programul conferintei si lista integrala a cercetatorilor care vor lua cuvantul .

Mariana Gheorghe, OMV Petrom: Necesarul investitional in domeniul energetic din Romania este de 3-4 miliarde euro pe an

Necesarul investitional in domeniul energetic din Romania este de circa 3-4 miliarde euro pe an, a declarat Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom, cu ocazia lansarii Pactului pentru energie. In urma studiilor pe care le-am realizat, necesarul investitional al domeniului energetic din Romania este de 3- 4 miliarde euro pe an, in toate sectoarele, a afirmat Mariana Gheorghe. Aceasta a precizat ca pentru realizarea unor astfel de investitii trebuie indeplinite trei conditii.

Un camion Mercedes-Benz Antos devine primul parc mobil din Romania.

Un camion Mercedes Benz Antos a fost transformat de studentii clujeni la arhitectura in primul parc mobil din Romania. Acesta reprezinta un manifest pentru protejarea spatiilor verzi ale Clujului, care sunt putine si insuficient puse in valoare. Parcul mobil va fi prezentat in cadrul evenimentului Zilele Arhitecturii Crossing Borders organizat de Asociatia Studentilor Arhitecti din Cluj-Napoca. Pe parcursul celor patru zile ale evenimentului, camionul va circula prin Cluj si va avea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )