Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un copil de 10 ani din Floresti a sunat la 112 si a spus ca a fost rapit si bagat intr-o duba. Autoritatile au intervenit in forta si au aflat adevarul

Antena3 Antena3,
Un copil de 10 ani din Floresti a sunat la 112 si a spus ca a fost rapit si bagat intr-o duba. Autoritatile au intervenit in forta si au aflat adevarul

Un baietel in varsta de 10 ani, din Floresti, a sunat la 112 spunand ca a fost rapit de pe strada de mai multe persoane, aflandu-se intr-o duba, dupa care apelul s-a intrerupt. Apelantul a refuzat sa. continuă pe Antena3

Baiatul de 13 ani din Tecuci a sunat la 112 si le-a spus politistilor ca a fost rapit de un taximetrist. A urmat o operatiune ampla ca sa nu se repete situatia din Caracal. Copilul a fost gasit in viata

Baiatul de 13 ani din Tecuci a sunat la 112 si a anuntat ca a fost rapit de un taximestrist. A urmat o ampla operatiune de teama ca povestea din Caracal sa nu se repete. Doar ca totul s-a dovedit a fi o alar.

Un copil de 10 ani a apelat 112 si i-a pus pe jar pe politisti. Ce au descoperit ulterior anchetatorii

Angajatii Directiei Operatiuni Speciale si cei ai Unitatii Centrale de Analiza a Informatiilor si jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au fost pusi pe jar de un apel la 112.

Copil de 10 ani cautat cu disperare de politisti dupa ce a sunat la 112 si a spus ca a fost rapit. Totul s-a dovedit a fi o farsa!

Politistii clujeni au fost pusi pe jar, marti, dupa ce au primit un apel telefonic in care erau anuntati ca un copil ar fi fost rapit din Floresti. La data de 30 iulie a. c. , in jurul orei 20:00,.

Un minor de 13 ani din Tecuci a sunat la 112 sa spuna ca a fost rapit. Ce s-a petrecut apoi, e ireal

Politistii din municipiul Tecuci au identificat un minor din localitate care, in contextul unui joc cu un prieten, a sesizat in mod fals, la numarul unic de urgenta 112, ca ar fi fost victima unei infractiuni de.

Preot acuzat ca a cerut unei fetite de 10 ani sa faca sex cu el. Perversul in sutana a chemat-o pe copila la malul marii

Procurorii DIICOT au extins cercetarile impotriva preotului Gheorghe Rece, arestat pentru pornografie infantila. Individul este acuzat acum si de corupere sexuala, dupa ce ar fi cerut unei copile de 10 ani sa faca sex cu el.

Stirile ProTv: Fata de 17 ani, salvata din mainile unor proxeneti din Bucuresti. A sunat la 112 inainte

In aceeasi dimineata, o tanara de 17 ani a fost salvata din mainile unor proxeneti dupa ce a sunat la 112 si le-a spus politistilor ca este sechestrata.

Momentul in care un copil de trei ani a cazut de la etajul sase si a fost salvat cu ajutorul unei saltele de pat (VIDEO)

Un copil de trei ani, din orasul Chongqing, din China, care a cazut de la etajul al saselea, a fost salvat de catre multimea adunata jos cu ajutorul unei saltele de pat, arata CNN. M-am uitat in sus si am.

Gheorghe a poftit sa faca amor cu o copila de 10 ani si i-a dat intalnire in Mangalia. Nu inainte de a o pune pe copila sa se filmeze pentru el in ipostaze indecente. Toti au fost socati cand au aflat cine e

Gheorghe a poftit sa faca amor cu o copila de 10 ani si i-a dat intalnire in Mangalia. Nu inainte de a o pune pe copila sa se filmeze pentru el in ipostaze indecente. Toti au fost socati cand au.

Noi detalii in cazul preotului pervers din Arhiepiscopia Tomisului. A vrut sa faca sex cu o fetita de 10 ani din Mangalia

Procurorii DIICOT au extins urmarirea penala in cazul preotului Daniel Gheorghe Rece, cel care a slujit la parohia Coroana, judetul Constanta.

O fata de 13 ani din Valcea a fugit in munti cu iubitul mamei

O fata de 13 ani din Valcea s-a indragostit de iubitul mamei. Femeia i-a gasit in pat si a anuntat autoritatile. Copila a ajuns la Protectia Copilului, iar barbatul de 39 de ani, care a fost acuzat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )