Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un copil de 12 ani care a fumat etnobotanice, transportat de urgenta la spital

Antena3 Antena3,
Un copil de 12 ani care a fumat etnobotanice, transportat de urgenta la spital

Un copil de 12 ani, din judetul Dolj,a ajuns la spital de urgentadupa ce ar fi fumat etnobotanice. O ambulanta SMURD a fost chemata la fata locului, din cauza ca minorul a inceput sa se. continuă pe Antena3

Cazul infiorator al copilei de 12 ani rapite din curtea casei si violate. Atacatorul s-a razbunat astfel pe tatal fetitei

Un recidivist eliberat conditionat din inchisoare a socat o tara intreaga dupa ce a mers la un amic, iar dupa o discutie contradictorie cu acesta i-a rapit fiica de 12 ani si a batjocorit-o ca sa se razbune pe el.

Virgina si vegana, la 32 de ani: care este explicatia deciziilor radicale din viata ei

O vloggerita influenta a facut valuri online cand a dezvaluit ca este virgina la 32 de ani, iar argumentele veganei sunt numeroase. Activeaza online sub pseudonimul FullyRawKristina. Are un milion de urmaritori pe Instagram, iar pe YouTube se mandreste cu aproape 1,1 milioane de abonati. Posteaza deseorie clipuri legate de dieta raw vegana pe care .

Caz SOCANT in Dolj! Un minor care ar fi fumat etnobotanice a fost transportat de urgenta la spital

Un copil din localitatea Isalnita, Dolj, in varsta de 12 ani, a fost transportat la spital dupa ce ar fi fumat etnobotanice. RAZVAN SIMION ARUNCA BOMBA ANULUI! DETALII SOCANTE DESPRE DANI OTIL Minorul se.

Un copil de 11 ani din Chisinau, diagnosticat cu rabie. Este in stare extrem de grava

Un copil de 11 ani din Chisinau a fost internat in stare extrem de grava la Spitalul clinic municipal de boli contagioase de copii, fiind diagnosticat cu rabie.

Adolescentul de 16 ani care a omorat doua femei intr-un accident auto a fost arestat

Adolescentul de 16 ani, care a produs accidentul mortal din data de 12 iulie a. c. , pe Fundatura Viilor din Medgidia, a fost prezentat Judecatoriei Medgidia care a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, fiind dus in C. al I. Constanta.

VIDEO Wimbledon, ziua 12: Lucruri care nu s-au vazut la tv - Spectacolul facut de Mansour Bahrami si Mark Philippoussis; Simona Halep si ducesele

Penultima zi a turneului de la Wimbledon nu a fost lipsita de momente speciale. Mansour Bahrami a incantat din nou spectatorii cu loviturile sale spectaculoase, Daria Snigur si-a imbratisat tatal dupa ce a castigat proba de junioare, Mark Philippoussis a servit o bautura racoritoare si a facut o poza alaturi de un fan in timpul meciului, iar Simona Halep a fost surprinsa in momentul in care a aflat ca se va intalni cu ducesele de Cambridge si Sussex. Organizatorii Grand Slam-ului londonez au realizat un montaj cu lucrurile care ar fi putut sa scape pe transmisia video din cea de-a 12-a zi de concurs de la Wimbledon.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2167 seconds )