Libnet.ro
UNICEF

13:31

Copil de 12 ani, lovit si injunghiat de alti copii, pe un teren de sport din municipiul Iasi

Adevărul Adevărul,
Copil de 12 ani, lovit si injunghiat de alti copii, pe un teren de sport din municipiul Iasi

Un copil de 12 ani a fost lovit, apoi injunghiat, vineri seara, pe un teren de sport din municipiul Iasi, de catre alti copii, victima fiind transportata la Spitalul Sfanta Maria din municipiu. continuă pe Adevărul

Iasi: Copil de 12 ani, injunghiat de alti trei minori (VIDEO)

Agresorii care au injunghiat un copil de 12 ani la locul de joaca nu au fost identificati nici pana la aceasta ora. Baiatul a fost atacat cu cutitul de alti copii, care mai intai l-au lovit incercand sa i.

Au fost identificati tinerii care au injunghiat un copil in vasta de 12 ani din Iasi

Politistii ieseni i-au identificat pe baietii care vineri seara au injunghiat un copil in varsta de 12 ani pe un teren de sport de pe strada Cicoarei, agresorii fiind de aceeasi varsta cu.

Agresorii copilului batut si injunghiat pe un teren de sport din Iasi au fost identificati; este vorba despre doi baieti de 11 si 12 ani

Politistii din Iasi au reusit sa identifice principalii suspecti in cazul copilului batut si apoi injunghiat pe un teren de sport din municipiul Iasi, fiind vorba despre doi baieti de 11 - 12 ani.

O fetita de 12 ani a rabufnit la doi ani dupa ce a fost violata: Mi-a spus ca, daca nu fac ce spune el, ma va spanzura si ma va ingropa in curtea din spatele casei

Un batran de 78 de ani a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca in urma cu aproape doi ani a violat o fetita care avea la vremea respectiva 10 ani. Dosarul scoate la iveala traumele suferite de fetita, care a ascuns timp de aproape doi ani abuzul la care a fost supusa. Dupa doi ani de cosmaruri, timp in care i-a sugerat mamei sale ca ar vrea sa stea de vorba cu un psiholog, fetita nu a mai rezistat si i-a spus mamei sale ce s-a intamplat.

FOTO VIDEO Japonia. Viitorul dinastiei milenare sta pe umerii unui pusti de 12 ani, printul Hisahito

De la 1 mai, Japonia are un nou imparat: Naruhito. Dar viitorul dinastiei milenare nipone ramane fragil si apasa acum pe umerii fragili ai unui pusti de 12 ani, printul Hisahito.

VIDEO Copil de 4 ani, lovit in plin de o masina. Micutul traversase strada printr-un loc nepermis si fara sa se asigure

Accidentul a fost surprins de o camera de supraveghere instalata in cartierul Micro 40 din Galati. Pe imagini se vede cum copilul apare brusc pe carosabil, fiind acrosat de un autovehicul care circula in zona.

Baiat de 12 ani injunghiat de trei adolescenti. Politia e in alerta si ii cauta pe agresori

Politistii din Iasi sunt in alerta dupa ce .

Tragedie in Bistrita-Nasaud: Tanar de 23 ani, lovit mortal de o locomotiva

Un tanar de 23 ani a murit, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce a fost lovit de o locomotiva pe calea ferata care face legatura dintre Bistrita si Saratel, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )