Libnet.ro
UNICEF

22:00

Un copil de 12 ani, vanator de erori. De ce a fost RECOMPENSAT cu 3.000 de dolari de Mozilla

România Liberă România Liberă,
Un copil de 12 ani, vanator de erori. De ce a fost RECOMPENSAT cu 3.000 de dolari de Mozilla

Un elev american de 12 ani a primit 3. 000 de dolari de la Mozilla, dupa ce a descoperit o eroare in motorul de cautare Firefox. Descoperirea lui Alex nu este deloc intamplatoare, intrucat baiatul este un vanator de astfel de erori, potrivit mercurynews. com. continuă pe România Liberă

Un copil de 12 ani, vanator de erori. De ce a fost RECOMPENSAT de Mozilla cu 3.000 de dolari

Un elev american de 12 ani a primit 3. 000 de dolari de la Mozilla, dupa ce a descoperit o eroare in motorul de cautare Firefox. Descoperirea lui Alex nu este deloc intamplatoare, intrucat baiatul este un vanator de astfel de erori, potrivit mercurynews. com.

O fata de 12 ani a murit dupa ce o masina condusa de un tanar fara permis a cazut in parau din judetul Brasov: Soferul si alte doua fete au fost raniti

O fata de 12 ani a murit dupa ce un autoturism condus de un adolescent de 17 ani, fara permis, s-a rasturnat in albia unui parau din judetul Brasov, informeaza Mediafax. Soferul si alte doua fete de 10 si.

Accident TRAGIC in Brasov: O fata de 12 ani a murit intr-un accident rutier

O fata de 12 ani a murit intr-un accident produs in judetul Brasov, dupa ce un autoturism condus de un adolescent de 17 ani, fara permis, s-a rasturnat in albia unui parau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3743 seconds )