Libnet.ro
UNICEF

21:15

Copil de 14 ani, impuscat mortal in New York

România Liberă România Liberă,
Copil de 14 ani, impuscat mortal in New York

Un baiat in varsta de 14 ani a fost impuscat mortal, vineri, intr-un incident produs in orasul american New York. Doi suspecti au fost dati in urmarire, anunta autoritatile americane. continuă pe România Liberă

Copil de 14 ani, impuscat mortal intr-un incident produs la New York

Un copil de 14 ani a fost impuscat mortal, vineri, in fata casei sale, din cartierul new-yorkez Bronx. Cei doi suspecti au fost dati in urmarire, informeaza NBC, in editia electronica. Potrivit.

Politistii israelieni au impuscat mortal un sofer palestinian

Politistii israelieni au impuscat mortal un sofer, dupa ce acesta intrase cu masina in ei pe o strada din Ierusalimul de Est, transmite Reuters. Doi agenti de ordine au suferit rani usoare in acest incident, .

Caz incredibil in Marea Britanie: O adolescenta de 14 ani va fi inchisa opt luni intr-un centru de reabilitare, dupa ce a a fost filmata in timp ce batea un baiat (VIDEO)

O adolescenta de 14 ani din Marea Britanie va fi inchisa pentru opt luni intr-un centru de reabilitare pentru minori, dupa ce a a fost filmata in timp ce batea un baiat. Fiind acuzata de agresiune si.

Lionel Messi are o statuie de ceara in muzeul Tussauds din New York

Lionel Messi, startul argentinian al echipei de fotbal Barcelona, are o noua statuie de ceara, inaugurata in muzeul Madame Tussauds din New York.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2278 seconds )