Libnet.ro
UNICEF

08:15

Un copil de 15 ani din Salaj a murit din cauza gripei. Este a doua victima din acest sezon

Antena3 Antena3,
Un copil de 15 ani din Salaj a murit din cauza gripei. Este a doua victima din acest sezon

Un adolescent de 15 ani din Salaj, care nu fusese vaccinat antigripal, a murit din cauza gripei. Este al doilea deces din acest sezon, dupa cel al femeii de 69 de ani din Bucuresti. in plus, numarul. continuă pe Antena3

Au fugit de acasa fiindca nu erau lasati sa fie impreuna. Parintii elevilor de 15 ani sunt disperati si ii cauta peste tot

Parintii nu i-au lasat sa fie impreuna, asa ca doi adolescenti de 15 ani din Hunedoara au decis sa fuga de acasa. Cand si-au dat seama ca lipsesc, familiile lor au alertat politistii.

Iubirea imposibila a adolescenti de 15 ani. Maria si Beniamin au fugit de acasa impreuna, lasandu-si familile disperate

Doi elevi de 15 ani au fost dati disparuti de familiile lor. Cei doi adolescenti din Hunedoara ar fi fugit impreuna de acasa, suparati ca nu sunt lasati sa se iubeasca.

Iubirea imposibila a doi adolescenti de 15 ani. Maria si Beniamin au fugit de acasa impreuna, lasandu-si familile disperate

Doi elevi de 15 ani au fost dati disparuti de familiile lor. Cei doi adolescenti din Hunedoara ar fi fugit impreuna de acasa, suparati ca nu sunt lasati sa se iubeasca.

A murit magistratul Olga Sabau. A fost 15 ani presedinte al Judecatoriei Hateg

Doliu in breasla magistratilor. Judecatoarea Olga Sabau a murit. Ea a fost presedinte al Judecatoriei Hateg timp de 15 ani.

Doua romance care locuiesc in Italia au anuntat ca se casatoresc: Suntem impreuna de 15 ani

Liliana Craciun si Ramona Dinescu formeaza primul cuplu gay de romance care-si oficializeaza relatia in Italia. Se va intampla intr-o localitate din Sardinina. Cele doua spun ca sunt impreuna de 15 ani, iar pana acum si-au tinut relatia secreta. Primarul orasului in care cele doua locuiesc a precizat pentru mass-media italiana ca orice persoana, indiferent de orientarea sexuala, se poate casatori in orasul pe care-l administreaza.

O ucraineanca de 15 ani face senzatie la Australian Open. De la Hingis nu s-a mai vazut asa ceva

Marta Kostyuk este numele jucatoarei de doar 15 ani care a acces, miercuri, in turul al treilea la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul mondial.

O adolescenta de 17 ani din Alba, retinuta dupa ce a santajat un pictor

O adolescenta din Alba, in varsta de 17 ani, a fost retinuta marti de politisti fiindca a santajat un pictor. Tanara a pozat nud pentru ca acesta sa realizeze niste picturi,.

Gripa a produs primul deces din acest sezon: o femeie de 69 de ani din Capitala, bolnava si nevaccinata

O femeie de 69 de ani din Bucuresti a murit din cauza gripei. Asa a anuntat Institutul National de Sanatate Publica, precizand ca femeia suferea de o patologie cronica si nu era vaccinata antigripal.

Visul frumos s-a incheiat in lacrimi: Pustoaica de 15 ani, eliminata la Australian Open. Declaratii emotionante

Marta Kostyuk 521 WTA) a ajuns la Melbourne drept o anonima si a parasit competitia in aplauzele frenetice ale publicului.

Adolescentii de 15 ani dati disparuti dupa ce au fugit impreuna au fost gasiti

Cei doi minori din Hunedoara, pe care Politia i-a dat in urmarire nationala, dupa ce au plecat din familiile lor, suparati ca parintii nu sunt de acord cu prietenia lor, au revenit acasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )