Libnet.ro
UNICEF

20:00

Copil agresat in Centru de plasament din Voluntari. Concluzia inspectorilor: este o practica. A fost facuta plangere penala

Adevărul Adevărul,
Copil agresat in Centru de plasament din Voluntari. Concluzia inspectorilor: este o practica. A fost facuta plangere penala

Baiatul batut nu este singurul copil agresat in Centrul de plasament din Voluntari, motiv pentru care pe numele paznicului a fost depusa o plangere penala. Inspectorii DGASPC Ilfov au demarat verificari pentru a scoate la iveala ce alte nereguli au mai fost in centru si daca normele interne au fost respectate. continuă pe Adevărul

Scene de cosmar la un centru de plasament din Voluntari. Un minor a fost agresat fizic si verbal de catre angajatii institutiei pentru ca sarea in pat (VIDEO)

Imagini socante au fost surprinse la un centru de plasament din Voluntari. Un minor a fost agresat fizic si verbal de catre angajatii institutiei, doar pentru ca sarea pe saltea. Politistii fac acum verificari.

Plangere penala in cazul copilului batut si amenintat la centrul de plasament din Voluntari

Autoritatea Nationala pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii ANDPDCA) precizeaza ca a inaintat o plangere penala catre Parchetul de pe langa Tribunalul Ilfov, dupa ce initial a demarat un control in legatura cu inregistrarea video dintr-un centru de plasament din Voluntari aparuta in mediul online, in care un copil era batut si amenintat de un angajat.

Copil batut si amenintat cu Salvarea pentru ca sarea in pat, intr-un centru de plasament din Voluntari

Imagini de groaza intr-un centru de plasament din Voluntari, acolo unde un copil a fost batut si amenintat cu Salvarea chiar de cei care ar fi trebuit sa aiba grija de el, pentru simplul motiv ca sarea in pat.

Copil agresat fizic si verbal in Centrul de plasament din Voluntari, Ilfov VIDEO

Un minor din Centrul de plasament din orasul Voluntari, judetul Ilfov, a fost agresat fizic si verbal de catre angajatii institutiei. Imaginile cu agresiunea au fost publicate in urma cu putin timp de catre sefa Autoritatii Nationale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii, Madalina Turza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )