Libnet.ro
UNICEF

18:15

Copil care se plimba cu bicicleta, ranit intr-un accident rutier

Adevărul Adevărul,
Copil care se plimba cu bicicleta, ranit intr-un accident rutier

Un accident soldat cu ranirea unui copil s-a produ, marti seara, in localitatea Suditi, din comuna Posta Calnau. Un baiat de 9 ani care se afla pe bicilceta, in timp ce mergea pe un drum lateral, a intrat fara sa se asigure pe drumul judetean, moment in care a fost acrosat de un autoturism care circula regulamentar. continuă pe Adevărul

FOTO Patru infractiuni pentru un tanar de 20 de ani din Alba: baut si fara permis a furat o masina cu care a provocat un accident rutier

Un tanar de 20 de ani Alba a reusit o performanta negativa de invidiat. A furat o masina, s-a urcat la volan baut si fara permis si a provocat un accident rutier. Este cercetat pentru patru infractiuni si poate ajunge la inchisoare.

Accident rutier cu cinci masini implicate in Pasajul Basarab

Un accident rutier s-a produs sambata, in Pasajul Baneasa, pe sensul de iesire, o persoana fiind ranita usor si transportata la spital, informeaza Brigada rutiera a Capitalei.

Accident rutier cu cinci masini implicate, pe Pasajul Basarab din Bucuresti

Un accident rutier s-a produs sambata, in Pasajul Baneasa, pe sensul de iesire, o persoana fiind ranita usor si transportata la spital, informeaza Brigada rutiera a Capitalei.

Accident rutier grav in Zalau: cel putin noua victime

Un accident de circulatie soldat cu noua victime a avut loc, duminica dimineata, pe soseaua E81, la iesirea din Zalau spre Cluj Napoca, dupa ce un taxi s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism, la fata locului.

Accident rutier grav intre Sibiu si Alba. Mai multe victime, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat intr-o prapastie

Forte din Sibiu si Alba intervin, sambata seara, pentru salvarea a trei persoane care au fost ranite, dupa ce masina lor s-a rasturnat intr-o prapastie aproximativ 100 de metri, de pe un drum foresti.

O femeie a dat 4.000 de euro unei straine, dupa ce a fost mintita ca fiica ei a avut un accident rutier grav

O varstnica de 68 de ani a pierdut 4. 000 de euro dupa ce a crezut vorbele unei femei care a sunat-o si i s-a recomandat drept fiica sa.

Ambulanta implicata intr-un accident rutier. Soferul autospecialei era baut si a accidentat o femeie insarcinata

O femeie de 23 de ani a ajuns astazi la spital dupa ce o ambulanta a intrat in masina pe care o conducea, pe fondul nerespectarii semnificatiei unui indicator de circulatie. Soferul ambulantei consumase bauturi alcoolice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )