Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un copil de doi ani si-a ucis mama cu un pistol

România Liberă România Liberă,
Un copil de doi ani si-a ucis mama cu un pistol

Un copil in varsta de doar doi ani si-a ucis marti, accidental, mama. Femeia si copilul se aflau intr-un supermarket, cand copilul a luat pistolul mamei sale din poseta si a impuscat-o mortal, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP. Accidentul a avut loc intr-un supermarket WalMart din orasul Hayden, in statul american Idaho, a confirmat politia intr-un comuncat. continuă pe România Liberă

Craciunul lui David, un copil de doi ani si opt luni diagnosticat cu paralizie cerebrala infantila: la tratament, in spital

La nici trei ani si la o varsta in care alti copii descopera lumea prin joaca, David Petru Antonescu isi petrece aproape toate zilele in spital. Diagnosticat cu paralizie cerebrala infantila, micutul din Ploiesti, insotit in permanenta de tatal sau, urmeaza un tratament de recuperare neuro-motorie care ar putea sa ii dea sansa la o viata cat de cat normala. Craciunul l-au petrecut in spital, la Constanta.

Un copil de doi ani din SUA si-a impuscat mortal mama

Un copil de doi ani din Statele Unite ale Americii si-a ucis accidental mama, intr-un incident care ridica din nou problema accesului prea usor la armele de foc. Tragedia s-a petrecut intr-un centru comercial din.

Restantele la credite au atins in noiembrie nivelul minim al ultimilor doi ani si jumatate

Valoarea restantelor la credite s-a redus in noiembrie cu 21,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 26,8 miliarde lei, si cu 0,5% fata de octombrie, ajungand la nivelul minim in ultimii doi ani si jumatate, dupa ce a scazut sapte luni consecutiv, potrivit datelor publicate astazi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Volumul creditelor restante, la minimul ultimilor doi ani

Volumul creditelor restante s-a redus, in noiembrie, cu 21,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 26,8 miliarde lei, si cu 0,5% fata de octombrie, ajungand la nivelul minim in ultimii doi ani si jumatate, dupa ce a scazut sapte luni consecutiv, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei. in octombrie, restantele la credite se situau la 26,96 miliarde lei, iar in noiembrie anul trecut erau de 34,08 miliarde lei.

O femeie din SUA a murit dupa ce fiul ei de doi ani a impuscat-o accidental

O femeie de 29 de ani din Statele Unite a fost impuscata mortal, din greseala, de catre copilul ei in varsta de 2 ani, dupa ce acesta a gasit in poseta mamei un pistol, informeaza BBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )