Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un copil de opt ani a murit dupa ce un zid din caramida s-a prabusit peste el

Adevărul Adevărul,
Un copil de opt ani a murit dupa ce un zid din caramida s-a prabusit peste el

Un baietel de opt ani din judetul Arad a murit, sambata, dupa ce a fost surprins de un zid din caramida care s-a prabusit, la o casa nelocuita a familiei. Baiatul a suferit rani grave si a fost preluat de un elicopter SMURD, insa a fost declarat decedat chiar in timpul zborului spre spital. continuă pe Adevărul

Tragedie in Romania! Un copil de opt ani a murit intr-un mod ingrozitor

Un baietel de opt ani din judetul Arad a murit, sambata, dupa ce a fost surprins de un zid din caramida care s-a prabusit, la o casa nelocuita a familiei. Baiatul a suferit rani grave si a fost.

Este inimaginabil prin ce a trecut o fetita de opt ani, torturata de tatal ei. Aceasta a fost internata la spital cinci luni

Un barbat din judetul Caras Severin a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare pentru relele tratamente aplicate fiicei sale in varsta de opt ani. in 2013, barbatul a torturat-o pe fetita fi.

Trei mari companii de pe piata cimentului, suspectate ca au impus preturile din ultimii opt ani

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie privind o posibila intelegere intre trei mari companii care activeaza pe piata cimentului, suspectand ca acestea si-au impartit piata, stabilind preturile de comercializare din ultimii opt ani.

Alina Mungiu-Pippidi, AVERTISMENT DUR dupa dezbaterea din Parlamentul European: Vom DISTRUGE democratia din Romania, daca nu facem un pact pentru statul de drept

Politologul Alina Mungiu-Pippidi face o analiza dura dupa dezbaterea din Parlamentul European privind statul de drept din Romania, la care a participat si presedintele Klaus Iohannis. intr-un text intitulat.

Un student a murit dupa ce a baut o cantitate uriasa de alcool. Imagini socante, surprinse in ultimele sale clipe din viata - VIDEO

Edward Farmer, un tanar de 20 de ani, a participat la unritual de initiere in cadrul unei asociatii studentesti din Marea Britanie, unde ar fi baut aproape 27 de pahare de vodca in mai putin de trei or.

Situatie socanta in Caras-Severin. O fetita de opt ani a fost izbita de pereti si torturata de tatal sau. Copila a intarziat cateva minute la masa

Un barbat din Tirol, judetul Caras Severin a fost condamnat definitiv, la patru ani si jumatate de inchisoare. Aflat sub influenta bauturilor alcoolice, si-a torturat fiica pentru ca a intarziat la.

Tragedie in Valcea: Un barbat a murit, dupa ce s-a aruncat in fata unui tren

Un barbat a murit, sambata seara, dupa ce s-a aruncat in fata unui tren in halta Ostroveni din Ramnicu Valcea, informeaza reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Valcea. Potrivit.

Tragedie la Cernavoda! Doi barbati au murit dupa ce locuinta lor a fost cuprinsa de flacari

Doi barbati au murit vineri seara, dupa ce locuinta lor din Cernavoda a luat foc. Pompierii s-au luptat zeci de minute pentru stingerea incendiului, iar in cele din urma au gasit si trupurile neinsufletite.

Tragedie la Arad! Doi tineri au murit dupa ce au sarit cu BMW-ul de pe un pod, rasturnandu-se de mai multe ori

Tragedie cumplita la Arad! Doi tineri au murit, iar unul se zbate intre viata si moarte dupa ce au sarit cu BMW-ul de pe un pod, masina rasturnandu-se de mai multe ori. Accidentul s-a produs pepodul.

ALERTA in Romania! A MURIT dupa ce a fost accidentata pe TRECEREA DE PIETONI! Salvatorii nu au mai putut face nimic

O tanara din Dumbravesti, judetul Prahova, a fost lovita de masina in timp de traversa pe trecerea de pietoni din primele cercetari). Eforturile salvatorilor de a o mentine in viata pe tanara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )