Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un copil de patru ani a disparut in camp si a fost gasit dupa 12 ore de cautari

Adevărul Adevărul,
Un copil de patru ani a disparut in camp si a fost gasit dupa 12 ore de cautari

Un copil de patru ani din satul Rusestii Noi, raionul Ialovenia disparut aseara. Minorul a fost cautat toata noaptea de 20 de politisti, 30 de salvatori, rudele si apropiatii familiei. continuă pe Adevărul

Moarte suspecta la Vaslui: un copil de patru ani a fost gasit fara suflare de catre fratii lui

Un copil de patru ani din localitatea vasluiana Ivanesti a fost gasit decedat marti dupa-amiaza de catre fratii lui mai mari, care s-au intors de la scoala si au crezut, pentru inceput, ca micutul doarme.

Moarte suspecta la Vaslui: un copil de 4 ani a fost gasit fara suflare de catre fratii lui

Un copil de 4 ani din localitatea vasluiana Ivanesti a fost gasit decedat marti dupa-amiaza de catre fratii lui mai mari, care s-au intors de la scoala si au crezut, pentru inceput, ca micutul doarme.

Vaslui: Copil de patru ani, gasit mort in casa de catre fratii sai mai mari

Un copil de patru ani din localitatea vasluiana Valea Canepii a fost gasit mort in casa de catre fratii sai, dupa ce s-au intors de la scoala. Din primele informatii se pare ca cel mic era intins pe un.

Un cadavru in stare de putrefactie a fost gasit in gara din Negresti Oas

Un cadavru in stare avansata de descompunere a fost descoperit joi seara de catre politisti, in gara din Negresti Oas, dupa ce au fost sesizati telefonic de catre un barbat. Oamenii legii au constatat la fata locului ca trupul era in stare de putrefactie.

Legendarul criminal, Vladimir Avdeyev, cel mai cautat om din Siberia, a fost prins dupa 4 luni

Fostul parasutist care a macelarit lucratori imigrati a trait in padure dupa ce si-a sapat drumul spre libertate. Nemilosul Vladimir Avdeyev , in varsta de 38 de ani, este legendar pentru brutalitatea.

Faze Tari: Papusa Barbie va intra in anonimat! Cum arata cea mai buna prietena a ei! Frumusetea blondei este ireala; Un belgian a fost eutanasiat dupa o operatie de schimbare de sex esuata; Socant: Gravida in opt luni, ridica haltere

Pasionat de innot? Au aparut castile subacvatice. Inotul si muzica te relaxeaza, insa pana acum erai nevoit sa le faci separat? De acum nu va. Adoarme de 30 de ori pe zi. Chloe Glasson , o fetita de 14 ani, din Scotia, a devenit narcoleptica in urma unui vaccin impotriva gripei porcine.

Un belgian a fost eutanasiat dupa o operatie de schimbare de sex esuata

Un belgian in varsta de 44 de ani a fost eutanasiat, luni, din cauza durerilor insuportabile rezultate in urma unei operatii de schimbare de sex esuate. Nathan Verhelst a murit intr-un spital din Bruxelles,.

Un belgian a fost eutanasiat dupa o operatie de schimbare de sex esuata.

Un belgian in varsta de 44 de ani a fost eutanasiat, luni, dupa ce medicul a apreciat ca suferintele sale fizice, rezultate in urma unei operatii de schimbare de sex esuate, au devenit insuportabile, a anuntat marti presa belgiana, citata de Mediafax. Nathan Verhelst a murit intr-un spital din Bruxelles, inconjurat de mai multi prieteni, la sfarsitul unei lungi proceduri in vederea obtinerii acordului lumii medicale intr-o tara, Belgia, unde eutanasia este legala din 2002. A murit .

SUA: Aeroportul din Florida a fost redeschis, dupa ce a fost evacuat din cauza unor pachete suspecte

Aeroportul International Jacksonville din statul american Florida, a fost redeschis marti seara, la cateva ore dupa ce a fost evacuat din cauza gasirii unor obiecte suspecte. Autoritatile au anuntat, marti.

Chicago: Cel putin 33 de persoane au fost ranite dupa coliziunea a doua trenuri

Cel putin 33 de persoane au fost ranite, luni, dupa ce doua trenuri locale au intrat in coliziune intr-o gara din Chicago, informeaza Reuters. Un tren de navetisti care oprise in gara Blue Line, situata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )