Libnet.ro
UNICEF

23:15

Copil de patru ani, paralizat dupa anestezii dentare repetate. Care e starea micutului

Antena3 Antena3,
Copil de patru ani, paralizat dupa anestezii dentare repetate. Care e starea micutului

Copilul care a paralizat dupa ce i s-au administrat mai multe injectii cu anastezie la o clinica dentara din Pitesti a fost transferat de urgenta la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala. continuă pe Antena3

Copil de patru ani, paralizat dupa anestezii dentare repetate. Medicii spun ca e in stare extrem de grava

Copilul care a paralizat dupa ce i s-au administrat mai multe injectii cu anastezie la o clinica dentara din Pitesti a fost transferat de urgenta la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala.

Copil de patru ani mort, dupa ce mama lui a refuzat sa ii dea tratamentul prescris de medic

Situatie revoltatoare in Statele Unite, dupa ce un copil de doar patru ani a murit de gripa. Mama baiatului a refuzat sa ii administreze tratamentul prescris de medic.

Caz dramatic la Pitesti! Copil de 3 ani, paralizat dupa ce ar fi fost anesteziat de stomatolog

Un copil in varsta de doar 3 ani a fost transportat de urgenta, luni, la spital dupa ce a fost supus mai multor anestezii in timpul unei interventii stomatologice.

Un copil de patru ani, in coma dupa ce i s-a facut o anestezie la stomatolog

Un copil in varsta de patru ani din Pitesti este in stare grava la un spital din Bucuresti, in coma,.

Un copil de patru ani din Pitesti aajuns in stare grava la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti dupa ce a fost anesteziat intr-un cabinet stomatologic

Un copil din Pitesti a fost preluat in stare de inconstienta, luni seara, de SMURD TIM dintr-un cabinet stomatologic privat din municipiu. Medicii Spitalului de Pediatrie Pitesti au decis transferarea lui la Bucuresti.

DSP Arges face verificari la clinica stomatologica din Pitesti, dupa ce copilul de patru ani a paralizat in urma anesteziei

Inspectorii sanitari din cadrul Directiei de Sanatate Publica Arges au demarat verificari la clinica stomatologica din Pitesti, la solicitarea Ministerului Sanatatii, dupa ce un copil de patru ani a paralizat in urma unor injectii cu anestezie.

in urma cu patru ani, si-a pierdut fiica de sapte ani. Dar recent mama a putut sa ia din nou legatura cu ea. Un moment extrem de emotionant si neasteptat: Oh, micuta mea, mi-ai lipsit (VIDEO)

Isi pierduse fiica de sapte ani in urma cu patru ani, dar recent mama a putut sa ia din nou legatura cu ea cu ajutorul tehnologiei avansate. Iar acest lucru poate duce cu gandul ca realitatea virtuala ar putea sa fie solutia pentru a face fata pierderii cuiva drag.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )