Libnet.ro
UNICEF

17:45

Copil de patru ani, in stare grava la spital dupa ce a fost lovit de un taxi

Antena3 Antena3,
Copil de patru ani, in stare grava la spital dupa ce a fost lovit de un taxi

Un accident foarte grav s-a petrecut miercuri seara in comuna Valu lui Traian din Constanta, in dreptul unui cimitir. Un copil in varsta de 4 ani este in stre grava. Potrivit ziuaconstanta. ro, medicii de pe. continuă pe Antena3

Efectul razboiului comercial cu SUA: Bursa chinezeasca, la minimul ultimilor patru ani

Principalul indice bursier din China, Shanghai Composite, a cazut luni pana la minimul ultimilor aproape patru ani in conditiile in care Donald Trump este astepta sa anunte taxe comerciale pe bunuri chinezesti in valoare de 200 de miliarde de dolari, scrie Reuters.

ACCIDENT FEROVIAR in Romania! A fost prapad pe CAILE FERATE! Detalii de ultima ora

Un accident feroviar a avut loc luni in Halta Sanpetru German, in apropiere deArad. O femeie in varsta de aproximativ 20-25 de ani a fost transportata in stare grava la spital dupa ce a fost lovita de un.

Iasi: O femeie, in stare GRAVA dupa ce a cazut de la etajul 5 al unui bloc

O femeie din Iasi, in varsta de 46 de ani, a cazut de la etajul 5 al blocului in care locuia si s-a prabusit pe o terasa. Vecinii au alertat imediat autoritatile, la fata locului sosind politisti si.

Piotr Verzilov, membru al Pussy Riot spitalizat marti in stare grava la Moscova, a fost transportat la Berlin

Piotr Verzilov, membru al grupului protestatar punk Pussy Riot care a fost spitalizat de marti la Moscova, deoarece ar fi fost otravit, a fost transportat la Berlin pentru tratament medical, informeaza BBC.

Atac cu cutite la un liceu din Bucuresti. Elevi in stare grava

Scene de groaza la liceul bucurestean Eugen Lovinescu, acolo unde doi elevi au fost atacati cu cutitele. in apararea lor au sarit cadre didactice si colegi, dar si acestia au fost atacati. Doi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )