Libnet.ro
UNICEF

19:15

Un copil de trei ani din Arges a fost ranit de un dulap care s-a rasturnat peste el

Adevărul Adevărul,
Un copil de trei ani din Arges a fost ranit de un dulap care s-a rasturnat peste el

Un copil in varsta de trei ani din comuna argeseana Bascov a fost preluat de Ambulanta sambata dimineata, dupa ce un dulap s-a prabusit peste el. continuă pe Adevărul

O femeie din Arges este mama a 20 de copii. Este cea mai numeroasa familie din Romania

Georgiana Vacaru din Arges este mama a 20 de copii. A adus pe lume primul copil la varsta de 19 ani si a nascut aproape in fiecare an, ajungand la 42 de ani sa aiba o adevarata bogatie. Cum arata cea mai numeroasa familie din Romania? Ce mai numeroasa familie din Romania. O femeie din .

Dupa trei ani de casnicie si doi copii, Andreea Balan a postat un mesaj emotionant. Ce spune despre sotul ei

Andreea Balan a postat un mesaj special pentru sotul ei, actorul George Burcea. Cantareata le-a impartasit fanilor sai din mediul online si cateva fotografii din albumul de vacanta, fiind plecata de curand in Mauritius. Desi inceputul concediului nu a fost tocmai cel dorit, pentru ca mezina familiei sale s-a imbolnavit de enterocolita, lucrurile au revenit, .

Tanara de 28 de ani din Ploiesti mai avea doar cateva zile pana sa devina mama. Se dusese la ultimul control si totul parea sa mearga extrem de bine. Doar ca la cateva ore, femeia s-a prabusit din picioare fara viata

O femeie de 28 de ani, din Ploiesti, mai avea doar cateva zile pana sa devina mama. Abia astepta momentul, mai ales ca si-a dorit din tot sufletul un copil.

Un tanar din Arges si-a dat foc la masina, live pe Facebook. Dati distribuiri ca se face focul mare!

Un tanar din Arges si-a dat foc la masina, live pe Facebook.

Un primar din Arges a lovit cu masina un copil, apoi a fugit

Un primar din judetul Arges a acrosat cu masina un copil de 10 ani si a fugit, fiind cercetat penal de politisti pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei.

Situatie revoltatoare. Un primar din Arges a lovit cu masina un copil si a fugit de la locul accidentului

Primarul comunei Beleti-Negresti, din judetul Arges, a lovit cu masina copil de 10 ani si apoi a fugit de la locul accidentului.

Doi politisti din Arges sunt trimisi in judecata intr-un dosar de coruptie

Doi agenti de politie din judetul Arges au fost trimisi in judecata, alaturi de alti trei inculpati,.

Guvernul reglementeaza circulatia cu trotinete electrice: deplasarea pe trotuar interzisa Aproape 200 de accidente in care au fost implicati trotinetisti in ultimii trei ani

Pentru a folosi o trotineta electrica pe drumurile publice, conducatorul acestuia trebuie sa aiba cel putin 14 ani. Aceste mijloace de transport se pot deplasa doar pe pistele special amenajate, iar in cazurile in care acestea nu exista, circulatia lor este permisa numai pe sectoarele de drum unde viteza maxima admisa este de 50 kmh. Circulatia pe trotuar este interzisa. Conditiile sunt prevazute intr-un proiect de ordonanta de modificare a legislatiei privind circulatia pe drumurile publice, in a carei nota de fundamentare se precizeaza ca intre 2016 si 2019 conducatorii de trotinete au fost implicati in 192 de accidente, in care unul a murit, iar 37 au fost raniti grav.

Fetita de trei ani, in stare grava dupa ce a cazut de la etajul 3, din bratele bunicii: Plasa s-a deschis si mi-a cazut!

Tragedie intr-o familie din Craiova, dupa ce o fetita de doar 3 ani a cazut de la etajul al 3-lea, chiar din bratele bunicii ei. Copila este acum in stare grava la spital.

Al treilea deces din cauza gripei: Un barbat de 76 de ani din Hunedoara

Un barbat de 76 de ani a murit din cauza gripei la spitalul municipal din Hunedoara, a anuntat, miercuri, Directia de Sanatate Publica din Hunedoara. Este al treilea deces cauzat de gripa in acest sezon, dupa o femeie de 47 de ani din Buzau si un barbat de 54 de ani din Dambovita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )