Libnet.ro
UNICEF

06:15

O copila de 12 ani a fost lovita de tren in timp ce traversa calea ferata cu casti in urechi

Antena3 Antena3,
O copila de 12 ani a fost lovita de tren in timp ce traversa calea ferata cu casti in urechi

O fata de 12 ani din orasul aradean Lipova a fost accidentata de tren, in timp ce traversa calea ferata din oras pe un pasaj improvizat si purtand casti audio in urechi, partea inferioara a piciorului. continuă pe Antena3

Doi oameni au murit dupa ce masina lor a fost lovita de tren, in Dambovita

Doua persoane au murit, duminica seara, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de un tren. Accidentul a avut locla o trecere la nivel cu calea ferata din judetul Dambovita. Centrul.

Poveste ireala la Iasi. O femeie a mers cu buletinul sa reclame ca masina i-a fost lovita, desi nu avea permis de conducere

Politistii din Iasi s-au confruntat zilele trecute cu un caz inedit. O femeie de 34 de ani, din oras, a mers sa reclame ca masina i-a fost lovita, desi soferita nu avea permis de conducere.

Raluca Pruna, despre Raportul MCV: Dupa 12 ani de monitorizare suntem nicaieri. Solutiile fostului ministru

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna sustine ca Raportul MCV publicat marti este cel mai prost de la instaurarea mecanismului prin decizie a Comisiei in 2006, iar dupa 12 ani de monitorizare Romania este nicaieri. Fara un acord politic amplu pe justitie, peste 5 ani tot de MCV vorbim, spune Raluca Pruna.

Copila de 12 ani, lovita de tren. I-a fost sectionat piciorul de la glezna in jos. Cum s-a intamplat teribilul accident

O fata de 12 ani din orasul aradean Lipova a fost lovita de tren, cand a incercat sa traverseze calea ferata din oras pe un pasaj improvizat si purtand casti in urechi. Partea inferioara a piciorului i-a.

FOTO VIDEO Trei oameni au scapat ca prin minune cu viata dupa ce masina in care circulau a fost lovita in plin de tren

Un accident feroviar a avut loc marti, 22 octombrie, in judetul Arges. Un tren Regio a izbit un autoturism in care se aflau trei persoane.

Tanara batuta crunt de sotul violent. A ajuns in spital dupa ce a fost lovita cu pumnii in fata

O tanara a ajuns in spital, dupa ce a fost batuta crunt de sotul ei. Femeia a ajuns in spital, iar barbatul este anchetat penal.

Cum au fost amenintati cu moartea timp de trei ore patru politistii trimisi sa calmeze un betiv. Un agent a sfarsit batut

La Judecatoria Pitesti va incepe in luna noiembrie un proces in care Andrei Ionescu, un barbat din Pitesti, va fi judecat pentru ultraj, dupa ce a amenintat cu moartea si injurat patru politisti timp de aproape doua ore, iar pe un agent l-a batut chiar in masina de politie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )