Libnet.ro
UNICEF

22:45

Copila de 15 ani, filmata in timp ce era violata. Doi din cei patru indivizi partasi la oroare au fost retinuti

Adevărul Adevărul,
Copila de 15 ani, filmata in timp ce era violata. Doi din cei patru indivizi partasi la oroare au fost retinuti

In acest caz, au fost efectuate patru perchezitii domiciliare si au pus in executare tot atatea mandate de aducere. continuă pe Adevărul

GALERIE FOTO Vila Ivanovici din Baile Govora, lasata in paragina de peste 15 ani, ar putea fi salvata de o initiativa cetateneasca

Vila Ivanovici din Baile Govora, un superb monument istoric lasat in paragina de peste 15 ani, ar putea fi salvata de o initiativa cetateneasca. Doi arhitecti pasionati de patrimoniu si istorie - Radu Tirca si Stefania Hirleata- au facut proiectul pentru punerea in siguranta a cladirii si au ajutat Primaria, proprietarul imobilului, sa depuna proiectul pentru obtinerea banilor necesari lucrarilor de la Institutul National al Patrimoniului,circa 200. 000 lei. Pentru a asigura cofinantarea, inca 20. 000 lei, arhitectii organizeaza tururi ghidate, experiente gastronomice, degustari de vin in schimbul donatiilor.

VIDEO Un guvernator rus, retinut cu mascatii pentru ca ar fi ucis mai multi antreprenori acum 15 ani

Fortele de securitate din Rusia au retinut, joi, un guvernator regional, acesta fiind acuzat ca ar fi organizat uciderea mai multor antreprenori acum 15 ani, relateaza Reuters.

Imaginea unui dezastru: peste 700 de copile sub 15 ani au devenit mame in 2019

Romania conduce de cativa ani in clasamentul mamelor minore din UE. Spre deosebire de tari ca Danemarca, Slovenia sau Luxemburg unde se inregistreaza sub 50 de astfel de nasteri intr-un an, la noi, 10% din totalul nasterilor provenea, in 2019, din randul adolescentelor. in cifre, asta inseamna 700 de nasteri la fete sub 15 ani si 16. 831 de nasteri la cele intre 15 si 19 ani.

Rusia: Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru un cunoscut istoric al gulagurilor

Procurorii rusi au cerut marti condamnarea unui respectat istoric al gulagurilor la 15 ani de inchisoare sub acuzatia de abuz sexual intr-un caz despre care aparatorii sai spun ca a fost fabricat pentru a-l reduce la tacere, relateaza The Moscow Times.

Caz dramatic la Iasi! Un tanar a lovit o adolescenta de 15 ani cu parul in cap. De la ce a pornit conflictul

Un tanar de 20 de ani a fost trimis in judecata de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, dupa ce a lovit-o pe o adolescenta de 15 ani cu un par in cap.

Angajatul unei case de cultura, retinut dupa ce a fost acuzat ca a corupt sexual o copila de 10 ani. Sa-ti mai bag mana o data, ca, sa vezi, iti creste!

O copila de 10 ani a fost abordata de un barbat aflat aproape de pensie, pe care il considera ca un bunic, ademenind-o cu un cadou. Bunica fetei spune ca a fost nevoie de multa vreme, dar si de consiliere psihologica, pentru ca fata sa-si revina din soc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )