Libnet.ro
UNICEF

07:46

Copila din Romania abuzata timp de cinci ani de un pensionar italian. Marturisirile cutremuratoare ale victimei

Antena3 Antena3,
Copila din Romania abuzata timp de cinci ani de un pensionar italian. Marturisirile cutremuratoare ale victimei

O copila din Romania, abuzata cinci ani si amenintata cu moartea, de un pensionar italian, a aparut in fata judecatorului, pentru a depune marturie ca victima. Barbatul care a batjocorit-o si a bagat gr. continuă pe Antena3

El este regele videochat-ului din Romania. Tudor are 43 de ani si ar face milioane de euro din afacere

Barbatul atletic, in varsta de 43 de ani, vorbeste cu o pasiune care-i sticleste in ochi. Trece in povestea sa de la sisteme de joc, CD-uri despre fotbal cumparate si invatate de pe rost, nutritie,.

Aceasta este lista localitatilor din Romania care vor avea internet gratuit in spatii publice

Comisia Europeana CE) a anuntat, vineri, lista localitatilor castigatoare ale primului apel de proiecte din programul WiFi4EU, prin care 224 de localitati din Romania vor primi bonuri valorice de 15. 000 de.

ABRACADABRA la Primarie: Orasul din Romania care are cand 100.000, cand 200.000 de locuitori, in functie de interesele municipalitatii - Oamenii apar si dispar ca in dosarele X

ABRACADABRA la Primarie: Orasul din Romania care are cand 100. 000, cand 200. 000 de locuitori, in functie de interese Se fac vraji in registrele Primariei Bacau. Cand orasul are 100. 000 de locuitori,.

Un oras din Romania, inclus in topul National Geographic al celor mai cool destinatii de vizitat in 2019

Revista National Geographic a publicat un articol in care enumera 19 destinatii cool, ce merita vazute. Sibiul este singurul oras din Romania carese afla pe lista destinatiilor ce nu trebuie.

O copila romanca, agresata sexual si amenintata cu moartea de un pensionar italian. Cosmarul ei a durat cinci ani

O copila din Romania a fost supusa unui tratament inuman, timp de cinci ani de zile, de catre un pensionar italian. Fata a fost abuzata, batjocorita si amenintata cu moartea de barbatul care acum are.

Business report: Preturile pachetelor de tigari cresc de la 1 ianuarie, prin majorarea accizei percepute de stat; BNR: darea n plata zguduie stabilitatea sistemului; Facturile politicilor din 2018 intra la decontare proiect de OUG care ngheata pensii si

Facturile politicilor din 2018 intra la decontare proiect de OUG care ingheata pensii si salarii si modifica fiscalitatea. Sindicatele din Administratia Penitenciarelor au publicat miercuri un proiect de. Cine sunt cei mai mari investitori pe piata imobiliara din Romania. Africa de Sud, in top. Valoarea tranzactiilor realizate pe piata imobiliara din Romania in ultimii cinci ani a.

Cazul Lina Medina fetita care a devenit mama la cinci ani. Ce au descoperit medicii cand i-au facut cezariana

Lina Medina avea doar 5 ani cand a ajuns la spital din cauza unei umflaturi abdominale suspecte, care parea a fi o tumoare. insa adevarul era cu totul altul: fetita era insarcinata in luna a.

Numele meu este Andreea, am 21 de ani si am fost agresata de o vedeta de televiziune din Romania. A vrut sa-mi dea camasa jos, sa ma sarute. Mi-a luat mana ca sa mi-o puna in zona lui intima

O tanara din Gorj a povestit, la Antena 1, cum a fost hartuita sexual de un cunoscut avocat, care realizeaza o emisiune de profil la o televiziune. Studenta la jurnalism, Andreea a participat la o selectie.

Comuna din Romania cu cei mai longevivi localnici. Oamenii ajung frecvent la 100 de ani!

O comuna din Bihor se lauda cu cei mai longevivi localnici! Oamenii ajung frecvent la 100 de ani, iar unul dintre ei ar fi trait chiar peste doua secole, arata documentele. Alimentatia sanatoasa si.

Cat castiga o fata din Romania care face videochat. Suma pe luna e imensa

Videochatul a devenit o afacere extrem de profitabila si la moda in Romania, dezvaluie o ancheta realizata de Gazeta Sporturilor. Un model poate ajunge sa castige intre 20. 000 de dolari si 50. 000 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )