Libnet.ro
UNICEF

01:05

Copila de sapte ani disparuta de aproape o saptamana, dupa ce a plecat la cimitir cu un om al strazii

Adevărul Adevărul,
Copila de sapte ani disparuta de aproape o saptamana, dupa ce a plecat la cimitir cu un om al strazii

Un localnic s-a plans Politiei ca fiica sa in varsta de sapte ani a plecat de acasa, impreuna cu un om al strazii, si nu a mai revenit de la 1 noiembrie. continuă pe Adevărul

Politist criminal. Ce declara sotia barbatului in urma cu sapte ani. I se potriveste acum ca o manusa

Fosta sotie a politistului care si-a ucis copilul si s-a sinucis sambata povestea, in urma cu sapte ani, ca detesta suferinta si negativismul si va lupta impotriva lor. Pe atunci, Alina Laudatu, care.

A plecat de acasa in urma cu sase zile, iar de atunci parca a intrat in pamant. O fetita de sapte ani din Hunedoara este cautata peste tot de politisti

O fetita de 7 ani, din municipiul Petrosani, este cautata de politisti dupa ce tatal minorei a reclamat faptul ca aceasta a plecat de acasa, in urma cu sase zile, impreuna cu un barbat de 44 ani, pentru.

O veste trista in toata lumea. A murit la doar sapte ani. IMAGINI care va pot AFECTA EMOTIONAL!

Amal Hussein, o fetita de doar 7 ani din Yemen a carei fotografie publicata de New York Times a devenit un simbol al lungului conflict ce are loc in tara, a murit, a anuntat ministrul Sanatatii din.

O eleva de 15 ani este cercetata penal dupa ce s-a batut cu o colega de clasa

O eleva de 15 ani de la un liceu din Ramnicu Valcea este cercetata penal pentru lovire sau alte violente dupa ce a agresat o colega de clasa, a precizat luni, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )