Libnet.ro
UNICEF

20:45

Copilotul Andreas Lubitz avea probleme de vedere si lua medicamente care i-ar fi putut afecta capacitatea de a opera avionul Germanwings, prabusit in Franta

Adevărul Adevărul,
Copilotul Andreas Lubitz avea probleme de vedere si lua medicamente care i-ar fi putut afecta capacitatea de a opera avionul Germanwings, prabusit in Franta

Copilotul Andreas Lubitz, care zbura avionul Germanwing cand acesta s-a prabusit in Franta, lua medicamente pentru tratarea unor probleme de vedere, iar tratamentul ar fi putut sa-i compromita capacitatea de a zbura avionul, au declarat sambata oficiali din cadrul anchetei, scrie The New York Times. continuă pe Adevărul

Copilotul Andreas Lubitz avea probleme de vedere si se adresase medicului inainte de tragedie

Copilotul Andreas Lubitz, suspectat ca ar fi provocat prabusirea avionului Germanwings in Alpii francezi, s-a adresat unei clinici din cauza problemelor de vedere care i-ar fi putut afecta capacitatea de a pilota.

Copilotul Andreas Lubitz ar fi avut probleme de vedere: Situatia sa medicala a fost ascunsa angajatorului

Copilotul Andreas Lubitz, suspectat ca ar fi provocat prabusirea avionului Germanwings in Alpii francezi, ar fi avut probleme de vedere, ceea ce putea sa ii afecteze capacitatea de a pilota avioane. El s-a adresat.

Copilotul Andreas Lubitz cunostea perfect regiunea din Alpi unde a prabusit avionul cu alti 149 de oameni la bord

Andreas Lubitz, copilotul german considerat responsabil de prabusirea avionului Germanwings in Franta, in Alpi, cunostea foarte bine aceasta regiune, relateaza presa franceza, fiind pasionat de zborul cu planorul si efectuand des stagii in Alpes-de-Haute-Provence.

Avion prabusit in Franta: copilotul Andreas Lubitz cunostea perfect regiunea din Alpi unde a doborat aeronava

Andreas Lubitz, copilotul german considerat responsabil de prabusirea avionului Germanwings in Franta, in Alpi, cunostea foarte bine aceasta regiune, relateaza presa franceza, fiind pasionat de zborul cu planorul si efectuand des stagii in Alpes-de-Haute-Provence.

Copilotul Andreas Lubitz traversa o criza in relatia cu prietena sa

Copilotul avionului Germanwings prabusit in Franta, Andreas Lubitz, traversase o criza in relatia cu prietena sa cu cateva saptamani inainte de accident si probabil se straduia sa faca fata despartirii de aceasta, relateaza cotidianul.

El este copilotul ...Andreas Lubitz

Prima poza cu Andreas Lubitz, copilotul avionului Germanwings, a fost postata pe Facebook . Procurorii francezi spun ca acesta probabil a prabusit avionul in mod deliberat, scrie telegraph. co. uk .

Copilotul Andreas Lubitz a ascuns ca in ziua accidentului era in concediu medical

ACTUALIZARE 14:48 Copilotul avionului Germanwings, care ar fi prabusit intentionat aeronava, marti, in Alpii francezi, avea o adeverinta medicala care il scutea de la serviciu, dar pe care a ascuns-o de angajatorii sai, potrivit procurorilor citati de New York Times in editia electronica. * Copilotul suferise o depresie grava acum sase ani * TAROM: Niciun membru al echipajului nu ramane singur in cabina de pilotaj.

Copilotul Andreas Lubitz evoca o actiune ce va schimba intreg sistemul

Copilotul suspectat ca a provocat in mod deliberat prabusirea avionului Airbus A320 al companiei Germanwings in Alpii francezi declarase inainte de aceasta ca intr-o zi va face ceva care va schimba intreg sistemul si ca toata lumea ii va sti numele, a declarat fosta sa iubita cotidianului german Bild, transmite AFP.

Copilotul avionului prabusit in Franta avea probleme de vedere

Copilotul Andreas Lubitz, suspectat ca ar fi provocat prabusirea avionului Germanwings in Alpii francezi, avea probleme de vedere si se adresase medicului oftalmolog inainte de tragedie, informeaza Mediafax.

Noi informatii in ancheta prabusirii aeronavei A320 Germanwings: Politia a gasit in locuinta lui Lubitz medicamente pentru afectiuni psihice/ Copilotul ar fi avut probleme de vedere si se adresase medicului inainte de tragedie

Politia germana a descoperit in casa copilotului Andreas Lubitz un numar mare de medicamente destinate tratamentului afectiunilor psihice, anunta jurnalul Welt am Sonntag. Totodata, doi oficiali apropiati anchetei au declarat pentru New York Times ca Lubitz, suspectat ca ar fi provocat prabusirea avionului Germanwings in Alpii francezi, s-a adresat unei clinici din cauza problemelor de vedere care i-ar fi putut afecta capacitatea de a pilota avioane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )