Libnet.ro
UNICEF

11:45

Copilul care a cazut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara venise la olimpiada nationala de matematica

Antena3 Antena3,
Copilul care a cazut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara venise la olimpiada nationala de matematica

Copilul care a cazut miercuri seara de la etajul patru pe scara interioara a unui hotel din municipiul Hunedoara este din judetul Galati si venise in oras, impreuna cu tatal sau, pentru a participa la. continuă pe Antena3

Elevul olimpic care a cazut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara a murit in spital

Elevul olimpic, care a cazut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara, a murit joi dimineata. Baiatul a fost in coma toata noaptea trecuta, intr-un spital din Timisoara. Copilul urma sa.

Elevul care a cazut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara a murit in spital

Elevul care a cazut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara a murit in spital. Copilul venise la olimpiada nationala. Medicii din Timisoara au confirmat decesul copilului de 13 ani, din Galati, care.

Copil de 11 ani, in stare grava, dupa ce a cazut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara

Un copil de 11 ani a fost internat in stare grava miercuri seara in Spitalul municipal din Hunedoara, dupa ce a cazut de la etajul patru, pe scara interioara a unui hotel din localitate. La fata locului s-a.

Copilul care a cazut de la etajul unui hotel se afla in Hunedoara pentru olimpiada nationala de matematica

Copilul care a cazut miercuri seara de la etajul patru pe scara interioara a unui hotel din municipiul Hunedoara este din judetul Galati si venise in oras, impreuna cu tatal sau, pentru a participa la olimpiada nationala de matematica, releva primele date ale anchetei politistilor, potrivit Agerpres.

Elevul care a cazut de la etajul 4 al unui hotel din Hunedoara a murit in spital. Copilul venise la olimpiada nationala

Medicii au anuntat decesul copilului de 13 ani adus in stare grava la spital, dupa ce a cazut de la etajul 4 al unui hotel din Hunedoara.

Tragedie intr-un hotel din Hunedoara: un elev de 13 ani s-a prabusit de la etajul 4. Copilul venise la olimpiada nationala

Un copil in varsta de 13 ani s-a prabusit de la etajul patru, pe scara interioara a unui hotel din municipiul Hunedoara.

Caz dramatic in Iasi! Un student de 19 ani a cazut de la etajul patru al caminului in care statea

Un tanar de 19 ani, din Botosani, s-a aruncat de la etajul patru al unui camin din Iasi. Bogdan este student in Iasi si era cazat in caminul in care s-a produs nenorocirea. Mai multi tineri.

Un student care consumase droguri si alcool a cazut de la etajul IV al caminului din Iasi unde era cazat. Tanarul petrecea alaturi de colegi inainte de vacanta

Un student de 19 ani care se afla sub influenta drogurilor si alcoolului a cazut de la etajul al IV-lea al unui camin din Campusul Tudor Vladimirescu miercuri, 24 aprilie, in jurul orei 23.

PENTRU REABILITAREA UNUI SECTOR DIN DN66: CNAIR a lansat o licitatie de 4,1 milioane euro

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 19,64 milioane lei 4,13 milioane euro), fara TVA, pentru reabilitarea unui sector din Drumul National 66 DN66), proiect finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare - POIM, potrivit unui anunt publicat, astzazi, pe platforma online SICAP.

Ce i-a trecut prin minte unui tanar din Targoviste sa faca in Saptamana Mare

Un tanar a avut o idee care l-ar putea costa libertatea, chiar in Saptamana Mare. Barbatul din Targoviste a fost retinut de politistii damboviteni, dupa ce acesta daduse mai multe lovituri la bisericil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )