Libnet.ro
UNICEF

08:32

Copilul de doi ani din Floresti, disparut o saptamana in urma, a fost gasit inecat in raul Raut

Adevărul Adevărul,
Copilul de doi ani din Floresti, disparut o saptamana in urma, a fost gasit inecat in raul Raut

La aproape o saptamana de la disparitie, copilul de doi ani din satul Bobulesti, raionul Floresti, a fost gasit marti, 16 mai. Cu toata ca initial a fost examinata versiunea rapirii, oamenii legi l-au gasit pe micut inecat in raul Raut, la o distanta de circa 10-15 kilometri de la locul unde era vazut ultima data. continuă pe Adevărul

Copilul de 2 ani din Floresti disparut o saptamana in urma a fost gasit inecat in raul Raut

La aproape o saptamana de la disparitie, copilul de doi ani din satul Bobulesti, raionul Floresti, a fost gasit marti, 16 mai. Cu toata ca initial a fost examinata versiunea rapirii, oamenii legi l-au gasit pe micut inecat in raul Raut, la o distanta de circa 10-15 kilometri de la locul unde era vazut ultima data.

in cazul copilului disparut din Floresti a fost intentata o cauza penala pentru omor

La aproape o saptamana de la disparitie, copilul de doi ani din satul Bobulesti, raionul Floresti, este de negasit. Oamenii legii continua sa-l caute, dar au intentat o cauza penala pentru omor. Este examinata si versiunea rapirii.

Uniunea Salvati Romania, partidul care refuza sa aiba o ideologie. Nicusor Dan a fost reales presedinte pentru doi ani. Obiectivul noii conduceri a acestei formatiuni politice este acela de a nominaliza primul ministru in 2020

Participantii la Congresul Uniunii Salvati Romania USR) de la Cluj au ales noua conducere a partidului, care a primit un mandat de doi ani.

Tanara a murit la doi ani dupa ce s-a casatorit. Ce au descoperit politistii cand s-au uitat mai bine la pozele de la nunta ei

Cu cateva zile inainte de nunta, Ericai i-a fost pus un diagnostic grav. Fata suferea de o forma agresiva de limfom. A murit la varsta de 30 ani. Dave a devenit vaduv indurerat si constant.

Are numai doi ani, dar este deja specialist in jonglerii cu mingea - VIDEO

La 2 ani, Korbin Jackson, este deja expert in jongleriile cu mingea. in cel mai recent postat pe contul sau de Instagram, Korbin reuseste sa stinga lumanarea unui tort dupa o lovitura executata pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )