Libnet.ro
UNICEF

01:05

Copilul roman de geniu: are IQ mai mare decat cel mai cunoscut savant din lume

Antena3 Antena3,
Copilul roman de geniu: are IQ mai mare decat cel mai cunoscut savant din lume

Mihail Iulian Barascu este un adolescent de 14 ani din Craiova. in urma testelor Mensa, s-a constat ca are coeficientul de inteligenta mai mare decat al lui Stephen Hawking, relateaza publicatia. continuă pe Antena3

Geniul din Craiova: baiatul care are un coeficient de inteligenta mai mare decat Albert Einstein

Mihail Iulian Barascu, in varsta de 14 ani, din Craiova, are coeficientul de inteligenta mai mare decat al fizicianului Albert Einstein. Baiatul stabilit in Anglia din anul 2009 este considerat un geniu.

Acest adolescent genial din Craiova are IQ-ul mai mare decat Stephen Hawking

Mihail Iulian Barascu este un adolescent de 14 ani din Craiova. in urma testelor Mensa, s-a constat ca are coeficientul de inteligenta mai mare decat al lui Stephen Hawking. Baiatul este stabilit in Anglia din 2009, iar in urma evaluarii Mensa, a reiesit ca are un IQ de 162 de puncte, cu doua puncte in [].

INFOGRAFIE Amenda data de catre Comisia Europeana gigantului Apple, mai mare decat toate celelalte la un loc si de zece ori peste urmatoarea din top

Sanctiunea de 13 miliarde de euro dictata de catre Comisia Europeana grupului american Apple pentru ajutor de stat ilegal este mai mare decat toate celelalte amenzi pe probleme de taxe la un loc. De asemenea, amenda arata ca Uniunea Europeana este indarjita in lupta impotriva practicilor agresive de optimizare fiscala ale corporatiilor, in conditiile in care evitarea platii taxelor se traduce prin venituri mai mici la bugetele nationale.

Turistii sunt teroristii!. Spania, tara preferata a acestora. Numarul lor, mai mare decat toata populatia tarii

Numarul turistilor din Spania a crescut foarte mult ca urmare a temerilor cu privire la atacurile teroriste din ultima perioada. in acest an, turistii au ezitat sa mearga in vacante in.

Companiile de stat chineze sunt mai mari decat toata economia Germaniei, dar Guvernul de la Beijing are motive de ingrijorare

Daca toate companiile de stat chineze ar fi o natiune de sine statatoare, aceasta ar fi a patra economie a lumii, cu venituri totale de aproximativ 4. 000 de miliarde de dolari, si ar fi mai mare decat.

Companiile de stat chineze sunt mai mari decat toata economia Germaniei, dar Guvernul de la Beijing are motive de ingrijorare

Daca toate companiile de stat chineze ar fi o natiune de sine statatoare, aceasta ar fi a patra economie a lumii, cu venituri totale de aproximativ 4. 000 de miliarde de dolari, si ar fi mai mare decat.

Companiile de stat din China sunt mai mari decat toata economia Germaniei si asta e deja o problema

Daca toate societatile de stat din China ar fi o natiune de sine statatoare, acestea ar fi a patra economie a lumii, cu venituri totale de aproximativ 4. 000 de miliarde de dolari si ar fi mai mare decat economia Germaniei, care se situa la 3. 025 miliarde de euro in 2015, echivalentul a 3. 368 miliarde de dolari, potrivit unei analize realizate de catre Bloomberg Intelligence.

Este cel mai mare cimitir din lume. Motivul pentru care milioane de oameni vor sa fie inmormantati aici

Wadi Al-Salam este cel mai mare cimitir nu numai din Irak, dar si din intreaga lume. Are peste 1400 de ani. Milioane de siiti viseaza sa fie inmormantati in acest loc unde se afla mormantul lui Ali, varul si ginerele.

Secretarul general al NATO: Rusia este cel mai mare vecin si NU ii putem inchide usa! (VIDEO)

Rusia este cel mai mare vecin al NATO si NU ii putem inchide usa!. Este afirmatia socanta a secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg. Acesta, impreuna cu ministrul german de.

Ne-a tarat efectiv. O femeie a prins cel mai mare aligator intalnit vreodata in Mississippi. Ce a facut cu reptila (FOTO)

O femeie a reusit sa prinda cel mai mare aligator, care a fost capturat vreodata in Mississippi. Tiffany Wienke, din Vicksburg, Mississippi, sustine ca a petrecut 20 de ore in zona Bayou Pierre.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )