Libnet.ro
UNICEF

08:45

Copilul de trei ani din Oniscani, care a inghitit otrava pentru soareci, a murit la spital

Adevărul Adevărul,
Copilul de trei ani din Oniscani, care a inghitit otrava pentru soareci, a murit la spital

Copilul in varsta de trei ani si jumatate, din localitatea bacauana Oniscani, intoxicat cu o substanta folosita de parinti impotriva rozatoarelor, a murit la spital, dupa mai multe zile in care a fost tinut in viata de catre medici cu ajutorul aparatelor. continuă pe Adevărul

India: Premierul Manmohan Singh anunta, in prima conferinta de presa din ultimii trei ani, ca se retrage si ii cere lui Rahul Gandhi sa devina candidat la sefia guvernului

Premierul indian Manmohan Singh a anuntat vineri ca se va retrage din viata politica dupa alegerile din acest an si i-a cerut mostenitorului dinastiei Gandhi, Rahul, sa-i succeada, in cazul unei victorii improbabile a partidului Congresului, scrie AFP.

Tanara din Iasi care la 19 ani cantarea 16 kilograme a luat in greutate patru kilograme

Tanara de 19 ani, care in luna decembrie, a fost internata la Spitalul Sfanta Maria din Iasi, cantarind doar 16 kilograme, a luat in greutate 4 kilograme. Medicii sunt si ei uimiti de evolutia fetei, care.

Un europarlamentar german propune repatrierea imigrantilor din Est care fug de saracie

Eurodeputatul german Elmar Brok, din partea formatiunii Uniunea Crestin-Democrate CDU), a propus, astazi, repatrierea imigrantilor din Europa de Est care sosesc in Germania pentru a scapa de saracie si inregistrarea amprentelor lor pentru a-i impiedica sa mai revina, transmite presa internationala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )