Libnet.ro
UNICEF

01:05

COPRESEDINTA GRUPULUI VERZILOR DIN PE: Romania trebuie sa demonstreze angajament fata de lupta anticoruptie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COPRESEDINTA GRUPULUI VERZILOR DIN PE: Romania trebuie sa demonstreze angajament fata de lupta anticoruptie

Ska Keller, copresedinta grupului verzilor din Parlamentul European, spune ca Guvernul roman ar trebui sa profite de ocazia Presedintiei rotative a UE pentru a-si demonstra angajamentul fata de lupta impotriva coruptiei, pentru statul de drept si pentru valorile europene. continuă pe Ziarul Bursa

Copresedinta grupului verzilor din Parlamentul European: Guvernul roman trebuie sa-si demonstreze angajamentul fata de lupta anticoruptie

Ska Keller, copresedinta grupului verzilor din Parlamentul EuropeanSka Keller, copresedinta grupului verzilor din Parlamentul European, si-a exprimat parerea pe un site de socializare despre lansarea Romaniei la presedintia Consiliului UE. Aceasta a spus ca Guvernul roman ar trebui sa profite de ocazie pentru a-si demonstra angajamentul fata de lupta impotriva coruptiei.

Jean-Claude Juncker: Pledam in 2014 ca Romania trebuie sa faca parte din Schengen. Raman fidel acestei promisiuni

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat joi, la Ateneul Roman, ca ramane fidel credintei sale ca Romania trebuie sa faca parte din spatiul Schengen. Pledam in 2014 ca.

Liderul ALDE Europa: Romania trebuie sa ia in serios recomandarile facute de Comisia de la Venetia si GRECO

Eurodeputatul olandez Hans van Baalen, presedinte al partidului ALDE Europa, spune ca Romania este pregatita sa exercite presedintia rotativa a Consiliului UE, insa trebuie sa fie un mediator eficient, scrie Ziare. com .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )