Libnet.ro
UNICEF

01:05

O corcitura de basset, cel mai urat caine din lume in 2013: Arata de parca ar fi asamblat cu parti de la diverse animale (VIDEO)

B1 B1,
O corcitura de basset, cel mai urat caine din lume in 2013: Arata de parca ar fi asamblat cu parti de la diverse animale (VIDEO)

Cel mai urat caine din lume a fost desemnat anul acesta Walle, o corcitura de basset, in varsta de 4 ani. A 25-a editie a consursului care a avut loc vineri seara in California a numarat 30 de candidati la. continuă pe B1

Faze Tari: Sa nu te pui niciodata cu o femeie ranita in dragoste! Ce a facut dupa ce si-a surprins sotul in fapt cu alta; Acesta este cel mai gras caine din Anglia! Cantareste cat un om; A castigat de doua ori la loto in 24 de ore

Un barbat a fost batut pentru ca intreba lumea daca e constitutional sa faca sex cu capra. Un american din Wisconsin. Iata ce instrument folosit de toti oamenii de pe planeta va disparea. Dezvoltarea spectaculoasa a tehnilogiei va pune piatra de.

Laura Cosoi a detronat-o pe Antonia! A fost numita cea mai sexy femeie din lume de catre FHM Romania!

Antonia a fost detronata de Laura Cosoi in topul FHM cele mai sexy femei din lume. Editia romaneasca a revistei a pus-o pe blondina pe primul loc, devansand alte frumuseti din showbiz-ul autohton. Continue reading .

VIDEO Google a pus pe Street View cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai

Google a pus pe Street View cea mai inalta cladire din lume, monumentala Burj Khalifa din Dubai de 828 metri inaltime. Au fost postate panorame de la diverse etaje ale cladirii, dar si imagini spectaculoase captate din afara cladirii, de unde se vad zgarie-norii bogatului oras din Emirate.

Bucuresti, pe locul patru in topul celor mai ieftine orase din lume, dupa costul de trai

Costul de trai devine din ce in ce mai ridicat pe masura ce orasele se dezvolta. in acest sens, Business Insider a facut un clasament cu unele dintre cele mai ieftine orase din lume, dupa costul de.

Suntem contemporani cu cel mai mare revolutionar din istorie

Presedintele Federal Reserve a anuntat recent ca programul de relaxare cantitativa se va restrange treptat in perioada urmatoare, existand posibilitatea finalizarii acestuia pana la mijlocul anului viitor.

Noua mea viata incepe acum!. Cine sunt castigatorii celor mai bune job-uri din lume

Sase tineri au fost selectionati de Australia din circa 330. 000 de candidati din intreaga lume pentru a exercita cele mai bune joburi din lume, anunta Agerpres, citand AFP. Queensland este magnific, am ales.

Australia: Cine sunt castigatorii celor mai bune job-uri din lume

Sase tineri, printre care si o femeie - o frantuzoaica, au fost selectionati de Australia din circa 330. 000 de candidati din intreaga lume pentru a exercita 'cele mai bune joburi din lume - de la aventurier in interiorul pamanturilor tarii pana la degustator in bucataria locala, potrivit rezultatelor competitiei publicate vineri.

BBC: Romania a ascuns cel mai mare gulag pentru copii abandonati si cu ...

Romania a ascuns cel mai mare gulag pentru copii abandonati si cu dizabilitati, departe de Capitala, scriu jurnalistii de la BBC. Acestia au realizat un reportaj despre orfanii din perioada comunista, ajunsi acum la maturitate, potrivit Realitatea. net. Dupa ce dictatorul roman Nicolae Ceausescu a fost indepartat de la putere in 1989, intreaga lume a aflat despre conditiile socante in care traiau multi copii din orfelinatele tarii. Mai bine de 20 de ani mai tarziu, acei copii sunt adulti .

Bucuresti, in top 15 orase din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a ...

Bucurestiul se afla de locul 12 in top 15 orase din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a spatiilor de birouri in ultimul an, cu o scadere de 6,1% in trimestrul unu comparativ cu acelasi interval din 2012, conform Mediafax. Astfel, costul de ocupare a spatiilor de birouri din Bucuresti se situeaza la 23,25 euro/metru patrat/luna, in conditiile in care chiria medie s-a diminuat in perioada analizata cu 7,7%, la 18 euro/metru patrat/luna. In costul de ocupare sunt incluse si .

Vodafone, aproape de cea mai mare achizitie din 2007 pana in prezent: Ofera 7,7 miliarde euro pe cel mai mare operator de cablu TV din Germania

Vodafone a decis sa cumpere cel mai mare operator de cablu TV din Germania, Kabel Deutschland, cu 7,7 miliarde euro 10 miliarde dolari), aceasta fiind cea mai mare achizitie a sa din 2007 si pana in prezent, informeaza Reuters. Contopirea celor doua companii va crea unul dintre cei mai mari operatori de comunicatii integrate TV, internet si telefonie), cu venituri de 11,5 miliarde euro, iar la finalul tranzactiei Vodafone va avea 32,4 milioane clienti de telefonie mobila, 5 milioane de clienti de internet si 7,6 milioane de clienti TV in Germania.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )