Libnet.ro
UNICEF

23:45

Coreea de Nord: cea mai mare seceta din ultimele trei decenii

România Liberă România Liberă,
Coreea de Nord: cea mai mare seceta din ultimele trei decenii

Coreea de Nord este afectata in prezent de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani, mii de hectare de culturi agricole fiind in pericol, a anuntat vineri presa nord-coreeana. continuă pe România Liberă

Coreea de Nord, lovita de CEA MAI GRAVA SECETA din ultimii 30 de ani

Coreea de Nord este afectata in prezent de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani, mii de hectare de culturi agricole fiind in pericol, a anuntat vineri presa nord-coreeana, citata de AFP, conform.

Coreea de Nord este afectata de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani

Coreea de Nord este afectata in prezent de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani, mii de hectare de culturi agricole fiind in pericol, relateaza AFP. Seceta afecteaza intreaga tara, precipitatiile fiind.

Coreea de Nord, afectata de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani

Coreea de Nord inregistreaza in prezent cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani, mii de hectare de culturi agricole fiind in pericol, a anuntat vineri presa oficiala nord-coreeana, citata de AFP.

SUA isi pierd suprematia in 2014: China devine cea mai mare economie din lume

Economia chineza o va depasi pana la sfarsitul anului pe cea americana, devenind cea mai mare din lume cu doi ani mai devreme anticipau economistii. Statele Unite ale Americii pierd astfel prima pozitie pentru prima data din 1872 incoace, de cand au.

Cea mai mare avalansa din acest an, inregistrata la Balea Lac: Riscul ramane mare in Muntii Fagaras

O avalansa de mari dimensiuni a avut loc la Balea Lac, fiind cea mai mare inregistrata in cursul acestui an, potrivit sefului Salvamont Sibiu, Adrian David. Avalansa a avut loc marti, cand a plecat.

SUA isi pierd suprematia in 2014: China va deveni anul acesta cea mai mare economie din lume

Economia chineza o va depasi pana la sfarsitul anului pe cea americana, devenind cea mai mare din lume cu doi ani mai devreme anticipau economistii. Statele Unite ale Americii pierd astfel prima pozitie pentru prima data din 1872 incoace, de cand au detronat, la randul lor, economia britanica.

VIDEO 20 de ani de la moartea lui Ayrton Senna: Cea mai mare rivalitate din Formula 1, Senna si Prost

Sfarsitul sezonului 1993 avea sa aduca insa marea impacare intre cei doi, odata cu anuntul lui Prost ca va parasi competitia la finele sezonului respectiv. In ultima cursa din Australia de la Adelaide, Senna a castigat cu Prost pe locul 2, iar cei doi s-au imbratisat pe podium, demonstrand astfel ca si-au rezolvat problemele. Momentul este unul memorabil deoarece, desi nimeni nu stia in acel moment, acesta avea sa fie ultima clasare pe podium atat a lui Senna cat si a lui Prost.

Coreea de Nord este afectata de cea mai grava seceta de dupa 1982

Coreea de Nord este afectata in prezent de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani, mii de hectare de culturi agricole fiind in pericol, a anuntat presa nord-coreeana, citata de AFP.

China, cea mai mare putere economica a lumii

SUA sunt pe cale sa-si piarda statutul de cea mai mare putere economica a lumii in acest an, scrie Financial Times. China va depasi Statele Unite in acest an, devenind cea mai mare economie la nivel global in.

Ponta: Situatia din Ucraina reprezinta cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )