Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coreea de Nord cere populatiei sa nu iasa din casa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Coreea de Nord cere populatiei sa nu iasa din casa

Autoritatile din Coreea de Nord au avertizat populatia sa ramana in case de teama invaziei prafului galben care vine din China si care ar putea aduce cu el si noul coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Nimeni nu mai are voie sa iasa din casa. Localitatile din Romania unde s-a instaurat carantina

Nimeni nu mai are voie sa iasa din casa in doua localitati din Cluj, unde a fost instaurata carantina. Potrivit unui ordin al Prefecturii Cluj, localitatile Savadisla si Sic din judetul Cluj intra in carantina din dimineata zilei de sambata, 24 octombrie, pe fondul cresterii infectiilor cu COVID-19. S-a instaurat carantina in doua localitati din .

Ramas fara coledzi, Liviu Pop Genunche face sondaj pe Facebook daca sa ramana sau sa iasa din PSD

Dupa ce nu a mai prins un loc pe listele PSD pentru alegerile parlamentare, fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, face un sondaj pe pagina sa de Facebook pentru a vedea daca sa ramana sau sa plece din PSD. Oricum, am un feeling ca veti alege Pro Romania, ii raspunde cineva la comentarii.

Aradul nu mai face fata cazurilor Covid si cere detasarea medicilor din judetele vecine. Aproape toate paturile sunt ocupate

Conducerea Directiei de Sanatate Publica Arad a transmis o solicitare catre Centrul National de Conducere si Coordonare a Interventiei pentru detasare de personal medical din judetele invecinate la spitalele COVID-19 din Arad, care se confrunta cu deficit de personal, transmite Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )