Libnet.ro
UNICEF

09:30

Coreea de Nord: Sora lui Kim Jong-un s-ar fi casatorit cu fiul unuia dintre cei mai influenti oficiali ai regimului

B1 B1,
Coreea de Nord: Sora lui Kim Jong-un s-ar fi casatorit cu fiul unuia dintre cei mai influenti oficiali ai regimului

Sora liderul nord-coreean Kim Jong-un s-a casatorit cu fiul unuia dintre cei mai influenti oficiali ai regimului, transmite agentia sud-coreeana de stiri Yonhap, citand surse neidentificate. Kim Yo-jong si-ar fi. continuă pe B1

Sora lui Kim Jong-un s-a casatorit

Sora liderului nord-coreean Kim Jong-un s-ar fi casatorit cu fiul unuia dintre cei mai puternici oameni din Coreea de Nord, a anuntat agentia de presa sud-coreeana, citata de Mediafax.

VIDEO Ce nu stie sa faca Kim Jong Un? Liderul din Coreea de Nord, prezentat ca un pilot priceput

Fanfaronada nord-coreana continua mereu. Kim Jong Un, liderul dictaturii comuniste, a fost prezentat la televizunea nationala drept un pilot de avion priceput. Nord-coreenii l-au putut vedea pe Kim, care ridica de la sol un avion Antonov.

Coreea de Nord: Kim Jong-un sustine ca este dispus la dialog cu Seulul

Liderul nord-coreean Kim Jong-un sustine ca este dispus sa poarte discutii la cel mai inalt nivel cu Seulul, care a salutat aceasta mana intinsa de Phenian, scrie AFP.

IMAGINI cu liderul nord-coreean Kim Jong-un la mansa unui avion. Televiziunea de stat: L-a pilotat de unul singur!

Televiziunea de stat din Coreea de Nord a difuzat imagini care ii prezinta pe liderul de la Phenian pilotand un avion, scrie The Telegraph. Potrivit acestor imagini, Kim Jong-un consulta cateva documente, inainte.

VIDEO Televiziunea de stat nord-coreeana a difuzat un video cu Kim Jong-un pilotand un avion

Televiziunea de stat nord-coreeana a difuzat imagini care il prezinta pe liderul Coreei de Nord pilotand un avion, scrie The Telegraph. In imagini, Kim Jong-un se uita prin cateva hartii inainte de zbor. Postul de televiziune a precizat ca acesta a pilotat avionul singur in timp ce doi asistenti au stat langa el.

Televiziunea nord-coreeana a difuzat imagini in care Kim Jong-un apare pliotand un avion (VIDEO)

Televiziunea de stat nord-coreeana a difuzat recent o serie de imagini care il prezinta pe liderul de la Phenian pilotand un avion, informeaza The Telegraph. Kim Jong-un a pilotat avionul singur in timp ce doi.

Kim Jong Un: Suntem deschisi sa cooperam si sa vorbim

Liderul nord-coreanKim Jong Un a declarat ca este deschis la dialog si cooperare cu vecinii si rivalii din Coreea de Sud.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )