Libnet.ro
UNICEF

16:16

Coreea de Nord sustine ca si-a suspendat testele nucleare. Reactia lui Trump

Adevărul Adevărul,
Coreea de Nord sustine ca si-a suspendat testele nucleare. Reactia lui Trump

Coreea de Nord nu va mai face teste nucleare sau cu rachete balistice si isi va inchide situl de testare atomica, relateaza The Guardian. continuă pe Adevărul

Coreea de Nord: Kim Jong Un a suspendat testele nucleare si cu rachete (VIDEO)

Kim Jong Un, liderul Coreei de Nord, a anuntat ca a suspendat testele nucleare si cu rachete. Din 21 aprilie, Coreea de Nord va opri testele nucleare si lansarea de rachete balistice intercontinentale, a.

Reactia lui Donald Trump, dupa ce Coreea de Nord a suspendat testele nucleare

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a salutat vineri seara dupa ora locala)decizia Coreei de Nord de a suspenda testele nucleare si cu rachete, informeaza Reuters. Trump a reactionat prin.

Coreea de Nord sustine ca si-a suspendat testele nucleare

Coreea de Nord nu va mai face teste nucleare sau cu rachete balistice si isi va inchide situl de testare atomica, relateaza The Guardian.

Coreea de Nord renunta la testele nucleare: Reactia lui Donald Trump

Presedintele american Donald Trump a calificat drept un progres pentru toata lumea anuntul Coreei de Nord privind renuntarea la testele nucleare. Un mesaj de la Kim Jong-un: Coreea de Nord va opri t.

Donald Trump saluta decizia Coreii de Nord de a suspenda testele nucleare si cu rachete

Presedintele SUA, Donald Tump, a salutat decizia Coreii de Nord de a suspenda testele nucleare si cu rachete, anunta Reuters.

Moscova saluta anuntul nord-coreenilor privind suspendarea testelor nucleare, o etapa importanta catre o relaxare a tensiunilor in Peninsula Coreeana

Autoritatile de la Moscova saluta anuntul nord-coreenilor cu privire la suspendarea testelor nucleare si au invitat Coreea de Sud si SUA, printr-un comunicat dat publicitatii de Ministerul rus de Externe, sa ia masuri pentru reducerea tensiunilor in regiune, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )