Libnet.ro
UNICEF

00:07

Coreea de Sud a acceptat oferta de negocieri din partea vecinilor din Nord

B1 B1,
Coreea de Sud a acceptat oferta de negocieri din partea vecinilor din Nord

Coreea de Sud a acceptat, joi, propunerea Coreei de Nord de a angaja negocieri oficiale asupra unui anumit numar de subiecte ce provoaca frictiuni, dupa luni de tensiuni militare intre cele doua tari,. continuă pe B1

Coreea de Sud a acceptat propunerea de discutii din partea Coreei de Nord

Coreea de Sud a acceptat joi propunerea inaintata de Coreea de Nord de a avea discutii oficiale pe mai multe subiecte problematice, dupa luni intregi de tensiuni intre cele doua state, informeaza AFP.

Steaua va primi ajutor financiar din partea lui Viorel Hrebenciuc, iar Andrei Hrebenciuc va fi presedinte executiv

Dupa ce patronul Gigi Becali a fost incarcerat, Steaua va primi o mana de ajutor din partea lui Viorel Hrebenciuc. Acesta va investi suma de trei milioane de euro in echipa, pentru ca aceasta sa poata ajunge in.

Amenintarea primita de Dacia din partea celui mai puternic brand auto din Europa. Va costa mai PUTIN de 6.000 de euro

Succesul rasunator al Dacia pe piata auto de pe intreg continentul european a starnit idei din partea marilor competitori. Astfel, grupul german Volkswagen a anuntat ca va lansa un brand cu pret scazut,.

SUA si Coreea de Sud au inceput negocieri asupra pactului nuclear

Oficiali din Coreea de Sud si din Statele Unite ale Americii s-au intors la masa negocierilor pentru a relua discutiile pe marginea modificarii pactului civil de energie nucleara, semnat in 1974. Seulul vrea sa obtina dreptul de a produce combustibil nuclear, insa SUA au blocat in repetat randuri aceasta initiativa.

Informatii OFICIALE cu privire la oferta liceelor din Capitala. Descarca brosura Admiterea in liceu - 2013

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a publicat astazi brosura Admiterea in liceu. Brosura contine oferta locurilor in liceele bucurestene pentru sesiunea din 2013, media ultimului admis in.

Sponsorizare din bugetul local - Petrolul va primi doua milioane de euro din partea Primariei Ploiesti

Petrolul va primi din partea Primariei Ploiesti nu mai putin de doua milioane de euro pentru performantele reusite in acest sezon competitional, informeaza observatorulph. ro. Echipa pregatita de Cosmin Contra a cucerit Cupa Romaniei, in timp ce in Liga 1 a incheiat pe locul trei.

Politic Show: Dan Diaconescu: Voiculescu il va impinge la prezidentiale, ca si candidat din partea PC, pe Mihai Gadea; Vosganian: Avem lideri politici care, prin accentul lor, dovedesc ca engleza este o limba francofona; PSD ii lasa pe liberali fara Regi

Cernea: Romania va fi pe lista tarilor homofobe daca se adopta amendamentul privind casatoria. Deputatul independent Remus Cernea. Ministrul delegat pentru Romanii de Pretutindeni, Cristian David: Capitalul uman din diaspora nu a fost exploatat strategic in Romania.

Dan Diaconescu: Voiculescu il va impinge la prezidentiale, ca si candidat din partea PC, pe ...

Fondatorul PPDD Dan Diaconescu a povestit miercuri seara, in cadrul unei emisiunii de pe B1 TV cum l-a cunoscut pe mogulul Dan Voiculescu, ce intentii are acesta pentru urmatoarele alegeri prezidentiale, dar si cum a ajuns sa conduca USL-ul din umbra. Dan Voiculescu e un produs al meu, eu l-am facut cunoscut printr-un interviu, pe cand lucram ca ziarist la Curierul National. Eu i-am propus sa faca presa, m-a ascultat. Daca nu facea presa sigur nu vorbeam acum despre el, nici despre USL de .

Bob Dylan va primi Legiunea de Onoare din partea Guvernului francez.

Cantaretul Bob Dylan va fi distins cu Legiunea de Onoare, cea mai inalta distinctie culturala acordata de Guvernul francez, dupa ce propunerea a fost refuzata initial, din cauza faptului ca artistul a fost consumator de marijuana si s-a opus razboiului din Vietnam, informeaza Reuters, citat de Mediafax. Cantaretul se va alatura astfel unor nume precum Paul McCartney si Charles Aznavour. Bob Dylan, pe numele adevarat Robert Allen Zimmerman, nascut pe 24 mai 1941, in Duluth, Minnesota, este .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )