Libnet.ro
UNICEF

14:45

Coreea de Sud: Primarul din Seul a fost gasit mort la cateva ore dupa ce fiica sa a raportat disparitia acestuia

B1 B1,
Coreea de Sud: Primarul din Seul a fost gasit mort la cateva ore dupa ce fiica sa a raportat disparitia acestuia

UPDATE, 9 iulie, ora 19. 30 -Primarul capitalei sud-coreene a fost gasit mort, vineri, anunta politia din Seul, citata de koreaherald. com. Trupul lui Park Won-soon a fost descoperit pe Muntele Bukak, la. continuă pe B1

Coreea de Sud: Primarul din Seul, cautat de politie dupa ce fiica sa l-a raportat disparut

Park Won-soon, primarul din Seul, capitala Coreei de Sud, a fost raportat, joi, disparut de catre fiica sa, autoritatile incepand sa desfasoare actiuni de cautare. Edilul, in varsta de 64 de ani, si-a.

Soc in Coreea de Sud! Primarul orasului Seul a fost gasit mort

Primarul capitalei sud-coreene Seul, Park Won Soon, a fost gasit mort, dupa ce in prealabil fusese d.

Primarul capitalei sud-coreene Seul a fost gasit mort Politia suspecteaza ca acesta s-ar fi sinucis

Primarul capitalei sud-coreene Seul, Park Won-soon a fost gasit mort vineri, informatiile preliminare ale politiei indicand ca acesta s-ar fi sinucis relateaza Korea Herald.

UPDATE Primarul Seulului, potential candidat la presedintie, a fost gasit mort

Primarul capitalei sud-coreene Seul, Park Won Soon, a fost gasit mort, a relatat agentia de stiri Yonhap din Coreea de Sud. Edilul fusese dat disparut joi dupa ce a lasat un mesaj vocal fiicei sale, pe care aceasta din urma il interpreteaza ca un testament, relateaza AP, citand politia sud-coreeana.

Actrita Naya Rivera, disparuta in mijlocul unui lac din California. Baiatul ei de 4 ani a fost gasit singur la bordul ambarcatiuni pe care o inchiriasera

Actrita Naya Rivera, cunoscuta pentru rolul Santanei Lopez din serialul Glee a fost data disparuta in cursul serii de miercuri. Baiatul actritei, in varsta de 4 ani a fost descoperit singur la bordul.

Tacere la primarie. Filiala centrala a BMB, inchisa dupa ce unul dintre sefi, candidat la localele din 27 septembrie, a fost gasit cu Covid-19

Biblioteca Metropolitana Bucuresti, institutie aflata in subordinea Primariei Capitalei, si-a inchis sediul central dupa unul dintre angajati a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Potrivit unor surse ale ziarului Adevarul, persoana depistata pozitiv este seful Serviciului de comunicare din institutie, consilier local al ALDE si candidat al acestei formatiuni pentru Primaria Sectorului 2 la localele din 27 septembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )