Libnet.ro
UNICEF

16:30

Corespondenta de la Bruxelles. Delegatia Romaniei a plecat in siguranta. Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu secretarul general al NATO: Multumesc, draga Jens!

Adevărul Adevărul,
Corespondenta de la Bruxelles. Delegatia Romaniei a plecat in siguranta. Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu secretarul general al NATO: Multumesc, draga Jens!

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit in aceasta dimineata, la Bruxelles, cu secretarul general al NATO, norvegianul Jens Stoltenberg. Discutia dintre cei doi a fost axata pe chestiuni de securitate internationala, in contextul atentatelor teroriste din Franta si Belgia. Stoltenberg a felicitat Romania pentru consensul politic de a aloca Aramatei 2% din PIB, iar Klaus Iohannis l-a invitat pe secretarul-general al NATO in Romania. continuă pe Adevărul

Corespondenta de la Bruxelles. Delegatia Romaniei este in siguranta. Klaus Iohannis discuta astazi cu secretarul general al NATO

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste in aceasta dimineata, la Bruxelles, cu secretarul general al NATO, norvegianul Jens Stoltenberg. Discutia dintre cei doi va fi axata pe chestiuni de securitate internationala, in contextul atentatelor teroriste din Franta si Belgia.

Tatiana Niculescu Bran: S-au luat masuri pentru ca delegatia Romaniei la Bruxelles sa fie in deplina securitate

Autoritatile belgiene au dat asigurari ca s-au luat toate masurile pentru ca delegatia care il insoteste pe presedintele Klaus Iohannis in vizita oficiala de la Bruxelles sa fie in siguranta, a .

Corespondenta de la Bruxelles. Liderii Europei i-au luat pulsul lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi, la Bruxelles, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si cu seful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in prima sa vizita externa de la preluarea mandatului. Presedintele Romaniei a discutat cu liderii europeni teme extrem de importante pentru Romania: ridicarea raportului MCV, aderarea la spatiul Schengen si intrarea in zona euro.

Klaus Iohannis, despre vizita la Bruxelles: Voi transmite mesajul aprofundarii integrarii europene a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis, a declarat, joi, inainte de plecarea la Bruxelles pentru doua zile, in cadrul primei vizite oficiale externe de la preluarea mandatului, ca va transmite mesajul aprofundrii integrarii europene a Romaniei.

Klaus Iohannis, la Bruxelles: Europenizarea completa a Romaniei, unul dintre cele mai importante obiective ale mandatului meu

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la prima sa vizita oficiala la Bruxelles, a facut o declaratie de presa comuna cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, joi, unde a vorbit despre europenizarea.

Klaus Iohannis, inainte de deplasarea la Bruxelles: Prioritatea mandatului meu va fi aprofundarea integrarii europene

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, intr-o scurta declaratie de presa sustinuta la Aeroportul Otopeni, ca prioritatea mandatului sau in cadrul primei vizite oficiale ca sef de stat la Bruxelles va fi aproundarea integrarii europene a Romaniei si pasii care trebuie facute in acest sens.

Intalnirea dintre Klaus Iohannis si Victoria Nuland s-a incheiat. Nuland catre Iohannis: Vizita la Bucuresti se datoreaza dumneavoastra, am venit sa va vad

Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru Afaceri europene si eurasiatice, a fost primita miercuri dimineata la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. In centrul discutiilor s-a aflat dorinta Romaniei de a intari Parteneriatul Strategic cu SUA prin extinderea colaborarii nu doar in domeniul militar ci si economic, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Sunt foarte bucuros ca ati decis sa veniti in vizita la inceputul mandatului meu, nu stiu daca mi se datoreaza mie, dar sunt foarte bucuros, i-a spus Iohannis Victoriei Nuland, in debutul intrevederii. Cu siguranta se datoreaza dumneavoastra. Am venit sa va vad, a raspuns oficialul american.

VIDEO Klaus Iohannis, conferinta de presa cu Jean-Claude Juncker, la Bruxelles: In timpul mandatelor noastre vom finaliza Mecanismul de Cooperare si Verificare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, in prima sa vizita oficiala la Bruxelles, ca aderarea Romaniei la Zona Euro reprezinta un deziderat al tarii, intr-o conferinta comuna de presa cu seful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker.

Ce discuta Klaus Iohannis la Bruxelles cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste la Bruxelles, incepand cu ora 17. 00, ora Romaniei, cu seful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Potrivit surselor HotNews. ro, principalele teme de discutie se refera la Schengen, Mecanismului de Cooperare si Verificare si Zona Euro. Inainte de aterizare, avionul prezidential a trecut prin turbulente destul de serioase.

Klaus Iohannis, prima deplasare la Bruxelles: Voi aborda teme de interes deosebit pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis face prima vizita externa, de la inceputul mandatului de presedinte, la Bruxelles. Iohannis a facut o scurta declaratie de presa, inainte de plecarea de la aeroportul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )