Libnet.ro
UNICEF

01:06

Corespondenta de la US Open - Sorana Cirstea lupta sa-si egaleze propriul record. Norii s-au risipit la New York, iar cele 11 meciuri intrerupte se reiau azi

Adevărul Adevărul,
Corespondenta de la US Open - Sorana Cirstea lupta sa-si egaleze propriul record. Norii s-au risipit la New York, iar cele 11 meciuri intrerupte se reiau azi

Ziua de marti de la US Open a fost marcata de ploaia care a cazut la New York si a perturbat meciurile programate pe arenele secundare. continuă pe Adevărul

US Open: Sorana Cirstea, duel cu Jelena Ostapenko in turul doi

Sorana Cirstea 54 WTA) o va intalni in turul doi de la US Open pe Jelena Ostapenko Letonia - 12 WTA), sportiva care a castigat ultima editie de la Roland Garros a trecut in finala de Simona Halep).

US Open: Sorana Cirstea, in turul doi la New York

Sorana Cirstea, locul 54 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de Grand Slam de la US Open, dupa ce a invins-o pe olandeza Lesley Kerkhove locul 171 WTA - venita din calificari).

US Open (f): Karolina Pliskova, Jelena Ostapenko si Sorana Cirstea, in turul doi - Angelique Kerber, eliminata (Rezultatele zilei)

Marti nu s-au disputat prea multe meciuri nici pe tabloul feminin de simplu, ploaia fiind dusmanul numarul unu al organizatorilor de la US Open. Cap de serie numarul unu, Karolina Pliskova s-a calificat in turul doi, faza a competitiei unde au mai ajuns, printre altele, Madison Keys, Jelena Ostapenko sau Sorana Cirstea. Angelique Kerber a parasit deja Grand Slam-ul pe care il castiga in urma cu un an de zile. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la New York.

Sorana Cirstea, in turul doi la US Open

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe olandeza Lesley Kerkhove cu scorul.

Sorana Cirstea, calificare in turul doi la US Open

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, marti seara, in turul secund la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

Sorana Cirstea, victorie categorica in primul tur la US Open

Sorana Cirstea s-a calificat in turul 2 la US Open dupa ce a trecut in doua seturi de olandeza Lesley Kerkhove. Romanca a avut nevoie de o ora si 15 minute pentru a se impune cu scor.

US Open 2017: Sorana Cirstea aduce prima victorie romaneasca!

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea la US Open, dupa o victorie lejera, in doua seturi, scor 6-1, 6-3, cu Lesley Kerkhove, din Olanda.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )