Libnet.ro
UNICEF

00:07

Corespondenta de la Varsovia. Klaus Iohannis se intalneste astazi cu omologul sau polonez, Bronislaw Komorowski

Adevărul Adevărul,
Corespondenta de la Varsovia. Klaus Iohannis se intalneste astazi cu omologul sau polonez, Bronislaw Komorowski

Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita de doua zile in Polonia. Pe agenda de lucru, seful statului are stabilite intalniri cu omologul sau polonez, Bronislaw Komorowski, cu presedintele Seimului, Radoslaw Sikorski, si cu presedintele Senatului, Bogdan Burusewicz. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis a stabilit impreuna cu omologul sau polonez o intalnire a liderilor de stat regionali, la Bucuresti, in toamna acestui an

Klaus Iohannis a declarat, joi, la Varsovia, ca in toamna acestui an va avea loc la Bucuresti, o intalnire a liderilor de stat regionali. Anuntul a fost facut in cadrul vizitei oficiale pe care a facut-o.

Klaus Iohannis il primeste astazi la Cotroceni pe ministrul german de Externe

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste astazi, la Palatul Cotroceni, cu ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmer.

Vizita extrem de importanta pentru Romania a presedintelui Klaus Iohannis. Astazi se va intalni cu presedintele Poloniei, la Varsovia

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni astazi cu omologul sau polonez, la Varsovia, la invitatia presedintelui polonez. inainte de plecarea de pe aeroportul Henri Coanda, Iohannis a declarat ca va discuta.

Klaus Iohannis, in Varsovia: Romania reconfirma disponibilitatea de a contribui la avansarea reformei in Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Varsovia, ca a reconfirmat in cadrul discutiilor cu omologul sau polonez, Bronis322;aw Komorowski, intreaga disponibilitate a Romaniei de a contribui, alaturi de.

Klaus Iohannis anunta o intalnire a liderilor de stat regionali, la Bucuresti, in toamna acestui an

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Varsovia, ca, in urma discutiilor cu omologul sau polonez, Bronis65477;aw Komorowski, s-a decis organizarea in toamna la Bucuresti, a unei intalniri la nivel de sefi de stat regionali, in pregatirea Summit-ului Aliantei care va avea loc la Varsovia in 2016, transmite Mediafax.

Klaus Iohannis si presedintele Poloniei au pus la cale o intalnire a liderilor regionali la Bucuresti

Klaus Iohannis si omologul sau polonez Bronislaw Komorowski au decis organizarea unei intalniri la nivel de sefi de stat regionali in aceasta toamna la Bucuresti, in pregatirea Summit-ului Aliantei care va avea loc la Varsovia in 2016, a spus.

Klaus Iohannis, primit cu onoruri militare la Palatul prezidential din Varsovia de presedintele polonez, Bronislav Komorowschi

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit in aceasta dimineata cu onoruri militare la Palatul prezidential din Varsovia de presedintele polonez, Bronislav Komorowschi, informeaza stiripesurse. ro. Dupa.

Klaus Iohannis, la plecarea in vizita la Varsovia: Relatia cu Polonia - o prioritate. Avem in vedere proiecte concrete de coperare in cadrul UE si NATO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la plecarea intr-o vizita oficiala de 3 zile la Varsovia, ca Relatia cu Polonia este o prioritate pentru Romania, subliniata de existenta unui parteneriat strategic, iar cele doua tari au in vedere proiecte concrete de coperare in cadrul UE si NATO, cu accent pe cooperarea regionala. Vom discuta si tema securitatii, cu referire in mod special la chestiunea Ucraina. Ambele state au un interes major fata de vecinatatea estica.

Klaus Iohannis reitereaza importanta integrarii europene a Republicii Moldova pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Varsovia, ca pentru Romania sustinerea parcursului european al Republicii Moldova ramane o prioritate majora, transmite Mediafax. ro.

Klaus Iohannis, in Polonia: Romania reconfirma disponibilitatea de a contribui la avansarea proceselor de reforma din Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis a reconfirmat in cadrul discutiilor purtate cu omologul sau polonez, Bronis322;aw Komorowski, intreaga disponibilitate a Romaniei de a contribui, impreuna cu partenerii din UE, la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )