Libnet.ro
UNICEF

19:30

Corina Cretu acuza Politico de un atac fara precedent si fara nicio baza reala: Schimbarile de personal nu sunt exceptionale. Multi realizeaza ca ritmul de activitate este mult mai alert decat si-au imaginat

Hotnews Hotnews,
 Corina Cretu acuza Politico de un atac fara precedent si fara nicio baza reala: Schimbarile de personal nu sunt exceptionale. Multi realizeaza ca ritmul de activitate este mult mai alert decat si-au imaginat

Comisarul european pentru politici regionale Corina Cretu acuza Politico de un atac fara precedent si fara nicio baza reala, dupa ce publicatia a relatat, citand surse din cabinetul sau, ca politicianul roman ar avea un program de lucru lejer, cu weekenduri prelungite si vizite de lucru care se transforma in mini-vacante, ceea ce ar fi determinat multi membri ai echipei sale sa plece in primul an de mandat. continuă pe Hotnews

Corina Cretu, replica la dezvalurile Politico

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, s-a aparat, pe Facebook, dupa dezvalurile publicatiei Politico, care a aratat ca politiciana se folosea de membrii staff-ului sau pentru lucruri care nu intrau in fisa postului.

Corina Cretu, acuzata ca avea program lejer de lucru si vacante prelungite, dupa mai multe demisii din Cabinetul ei

Aproape jumatate din personalul apropiat comisarului UE pentru politici regionale Corina Cretu a demisionat in timpul primului ei an in functie, motivul fiind obiceiurile de munca ale acesteia, scrie Politico, citand surse din cadrul cabinetului.

Comisarul UE pentru politici regionale, Corina Cretu, criticata dur, pentru felul in care munceste. Cum se apara Cretu

Comisarul UE pentru politici regionale, Corina Cretu, a fost criticata dur, dupa ce aproape jumatate din personalul ei a fi demisionat, in timpul primului ei an in functie, din cauza obiceiurile de munca ale comisarului, conform Politico. in replica, Cretu a sustinut ca unii angajati au descoperit un ritm mai alert decat si-au imaginat cand au acceptat posturile.

Corina Cretu, in mijlocul unui scandal major la Bruxelles. Comisarul european, criticat pentru programul lejer de lucru si vacantele prelungite

Aproape jumatate din personalul apropiat comisarului UE pentru politici regionale Corina Cretu a demisionat in timpul primului ei an in functie, motivul parand sa fie ingrijorarile provocate de obiceiurile de munca ale acesteia, scrie Politico, intr-un articol critic la adresa fostului parlamentar UE, citand surse din cadrul cabinetului. Potrivit publicatiei, fosti si actuali angajati povestesc ca aceasta ar avea un program de lucru lejer, ar combina delegatiile oficiale cu calatoriile de vacanta si ar solicita personalului din subordine sa indeplineasca sarcini de natura personala. Corina Cretu a raspuns acuzatiilor afirmand ca plecarile sunt provocate de faptul ca echipa a fost formata in graba la preluarea functiei, nefiind alegerile ei. Cu unele persoane, nu am putut lucra, spune comisarul.

Dezvaluiri de la Bruxelles. Corina Cretu, acuzata ca-si trimite angajatii sa-i faca treburile casnice

Aproape jumatate din echipa comisarului european pentru Politici Regionale Corina Cretu a demisionat in timpul primului an de mandat, din cauza obiceiurilor sale total neprofesioniste, relateaza site-ul politico. eu. Cei plecati din echipa comisarului care reprezinta Romania la Bruxelles s-au aratat nemultumiti de faptul ca ea amesteca viata personala cu munca.

Comisarul UE pentru politici regionale, Corina Cretu, criticata dur

Comisarul UE pentru politici regionale, Corina Cretu, a fost criticata dur, dupa ce aproape jumatate din persoanalul ei a fi demisionat, in timpul primului ei an in functie, din cauza obiceiurile de munca ale comisarului.

Comisarul Corina Cretu si ministrul Fondurilor Europene participa azi la reuniunea grupului INFORM

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, si ministrul fondurilor europene, Aura Raducu, vor participa joi la deschiderea oficiala a reuniunii grupului de comunicatori ai politicii de coeziune grupul INFORM), informeaza surse din presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )