Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corina Cretu, avertisment privind problemele Romaniei in absortia de fonduri europene. Ce a anuntat premierul Dancila (VIDEO)

B1 B1,
Corina Cretu, avertisment privind problemele Romaniei in absortia de fonduri europene. Ce a anuntat premierul Dancila (VIDEO)

Noul premier al Romaniei, Viorica Dancila, a avut marti o intrevedere cu comisarul european pentru dezvoltare regionala, Corina Cretu. Principala tema a discutiei este absortia fondurilor europene. continuă pe B1

Corina Cretu: Am transmis premierului ca Romania risca sa piarda fonduri importante, daca nu se fac eforturi majore

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a declarat marti ca, in cazul in care nu se vor face 'eforturi majore', Romania risca sa piarda anul acesta fonduri europene importante. Corina Cretu s-a intalnit marti dimineata, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila.

Corina Cretu: Daca anul acesta Romania nu face eforturi majore, risca sa piarda fonduri europene importante

Comisarul european Corina Cretu avertizeaza ca, daca Romania nu face eforturi anul acesta, risca sa piarda fonduri europene importante. Corina Cretu a afirmat ca exista in continuare intarzieri, in special in ceea ce priveste dezvoltarea regionala, dar si la transporturi si la constructia celor trei spitale regionale, insa pana la sfarsitul lunii februarie vor fi gasite solutii pentru a grabi procesul de implementare a proiectelor.

Corina Cretu confirma ca la Bruxelles se discuta despre alocarea fondurilor europene in functie de respectarea principiilor statului de drept

Comisarul european pentru Politici Regionale, Corina Cretu, a confirmat, la Europa Fm, ca la Bruxelles se discuta despre alocarea fondurilor europene in functie de respectarea principiilor statului de drept, insa dupa anul 2020. Potrivit Corinei Cretu, in acest moment niciun stat membru nu poate fi pedepsit financiar pentru incalcarea unor principii inscrise in tratul de aderare la Uniunea Europeana.

ATACUL asupra JUSTITIEI ar putea lasa Romania FARA FONDURI europene: Comisarul european Corina Cretu a anuntat CUM SE VOR ALOCA BANII in urmatorul buget UE

Atacul dat de PSD-ALDE asupra justitiei prin legile justitiei si modificarile anuntate la codurile penale vor produce efecte grave pentru romani. Comisarul european pentru Dezvoltarea Regionala, Corina.

Romania risca sa piarda fonduri importante, daca nu se fac eforturi majore

Corina Cretu a afirmat astazi, in cadrul intrevederii cu premierul Viorica Dancila, ca exista in continuare intarzieri, in special in ceea ce priveste dezvoltarea regionala, dar si la transporturi si la constructia celor trei spitale regionale.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )