Libnet.ro
UNICEF

08:30

Corina Cretu, catre Viorica Dancila: mi pare rau sa constat ct de dezinformata sunteti de catre cei din subordinea dumneavoastra

Hotnews Hotnews,
 Corina Cretu, catre Viorica Dancila: mi pare rau sa constat ct de dezinformata sunteti de catre cei din subordinea dumneavoastra

Comisarul european Corina Cretu spune ca este trist ca in toate declaratiile triumfaliste ale guvernantilor de la Bucuresti privind absorbtia fondurilor europene este ignorata complet munca oficialilor europeni, care au salvat milioane de euro. Ea mai spune ca CE a schimbat Programul Operational Regional, nu Guvernul, iar Viorica Dancila este dezinformata de catre cei din subordiea sa, ea precizand ca i-a transmis acest lucru personal premierului, in mai multe randuri. continuă pe Hotnews

CORINA CRETU CATRE VIORICA DANCILA: Constat la fiecare intalnire cat de dezinformata sunteti

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, si-a exprimat astazi regretul ca in declaratiile triumfaliste ale autoritatilor romane privind absorbtia fondurilor europene este ignorata munca Comisiei Europene CE) si ca sefa guvernului, Viorica Dancila, este dezinformata de catre persoanele din subordine.

Corina Cretu, catre Viorica Dancila: imi pare rau sa constat cat de dezinformata sunteti de catre cei din subordine

Comisarul european Corina Cretu isi exprima dezamagirea in legatura cu faptul ca guvernantii romani nu recunosc meritele Comisiei Europene in absorbtia fondurilor europene si spune ca ii pare rau sa constate, in fiecare intalnire pe care a avut-o cu premierul Viorica Dancila, cat de dezinformata este aceasta de catre cei din subordinea sa.

Juncker, atac dur la Guvernul Dancila: Nu a nteles pe deplin ce nseamna sa prezidezi tarile UE / Cum au reactionat reprezentantii PSD-ALDE, dar si cei din Opozitie

In contextul in care Romania se pregateste sa preia presedintia semestriala a UE de la 1 ianuarie, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, spune ca se indoieste ca guvernul de la Bucuresti intelege pe deplin ce inseamna sa conduca blocul comunitar timp de sase luni, relateaza sambata DPA, citata de Agerpres. UPDATE - Cum au raspuns cei din Guvern si care au fost reactiile politicienilor din arcul puterii, dar si ale celor din opozitie, fata de declaratiile sefului CE:Ministrii Melescanu si Ciamba ii raspund lui Juncker: Presedintia Romaniei la Consiliul UE este un proiect de anvergura europeana, nu reprezinta un instrument de lupta politica internaCorina Cretu, catre Viorica Dancila: imi pare rau sa constat cat de dezinformata sunteti de catre cei din subordinea dumneavoastraMihai Fifor il ironizeaza pe Juncker si sustine ca este dezinformat. El a gasit si responsabilulLiderul eurodeputatilor PSD, Dan Nica: Declaratiile lui Juncker, influentate de intoxicarile acolitilor lui IohannisFostul ministru PSD pentru Afaceri Europene, de acord cu Juncker: Confirma ca Romania se pregateste pentru o presedintie a Consiliului UE lipsita de ambitie din cauza conflictelor interne.

Cretu, mesaj dur catre Dancila: imi pare rau sa constat cat de dezinformata sunteti de catre cei din subordine

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, si-a exprimat sambata regretul ca in declaratiile triumfaliste ale autoritatilor romane privind absorbtia fondurilor europene este ignorata.

Maria Grapini:Corina Cretu a iesit din limita mandatului de comisar european cand a criticat Guvernul

Europarlamentarul Maria Grapini a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Piatra-Neamt, despre Corina Cretu, ca a iesit din limita mandatului de comisar europeanatunci cand si-a criticat.

Viralul finalului de an: Viorica Dancila, parodiata MAGISTRAL de Nuami Dinescu (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a fost ironizata de Numai Dinescu. Actrita a parodiat-o, intr-o inregistrare pe Facebook, pe sefa Executivului, imaginandu-si un discurs de sarbatori al acesteia. inregistrarea a.

VIORICA DANCILA: Romania, pe primul loc la productia de porumb si floarea-soarelui

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca, in statisticile Eurostat din 20 decembrie, Romania este pe primul loc in UE, in acest an, la productia de porumb si floarea-soarelui.

El este barbatul care a lovit-o pe Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila a facut dezvaluiri socante in timpul unui interviu televizat. Viorica Dancila a obtinut chiar un certificat medico-legal in urma altercatiei. Un fost consilier al PD a .

Viorica Dancila: Vom prelua presedintia Consiliului UE cu un blocaj

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca Romania va prelua presedintia Consiliului UE cu un blocaj la Ministerul Dezvoltarii si al Transporturilor, insa, chiar daca nu exista consens, Guvernul va.

Ludovic Orban: Viorica Dancila este o simpla marioneta care nu face altceva decat sa execute orbeste toate comenzile ticaloase ale lui Liviu Dragnea (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri ca nu vede care ar fi temeiul pentru care premierul Viorica Dancila sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la un posibil conflict juridic intre Guvern si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2593 seconds )