Libnet.ro
UNICEF

13:00

Corina Cretu, dupa ce a fost desemnata comisar european pentru Politica Regionala: Ma onoreaza desemnarea si sustinerea Guvernului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Corina Cretu, dupa ce a fost desemnata comisar european pentru Politica Regionala: Ma onoreaza desemnarea si sustinerea Guvernului

Noul Executiv european propus de Jean Claude Juncker a fost prezentat oficial, Corina Cretu fiind desemnata comisar european pentru Politica Regionala. In prima declaratie facuta dupa numire, Corina Cretu a multumit presedintelui CE si Guvernului Ponta. continuă pe Wall-Street Ro

Valeriu Zgonea, pe Facebook: Corina Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale

Corina Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale, a scris, pe pagina de Facebook, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Felicitari Corinei Cretu! Ea va ocupa functia de.

UPDATE Zgonea, pe Facebook: CorinaCretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale/ Postarea a fost stearsa

Corina Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale, a scris, pe pagina de Facebook, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Presedintele ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a trimis vineri lista comisarilor desemnati, fara mentionarea portofoliilor, premierului italian Matteo Renzi, a carui tara detine presedintia semestriala a UE. 30 Postarea nu mai apare pe pagina de Facebook a lui Valeriu Zgonea.

Zgonea, pe Facebook: Felicitari Corinei Cretu! Ea va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale

Corina Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale, a scris, pe pagina de Facebook, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Felicitari Corinei Cretu! Ea va ocupa functia.

Zgonea, pe Facebook: Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici Regionale

Corina Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici Regionale, a precizat, pe pagina sa de Facebook, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Zgonea, pe Facebook: CorinaCretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale

Corina Cretu va ocupa functia de comisar european pentru Politici regionale, a scris, pe pagina de Facebook, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Presedintele ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a trimis vineri lista comisarilor desemnati, fara mentionarea portofoliilor, premierului italian Matteo Renzi, a carui tara detine presedintia semestriala a UE.

Corina Cretu a primit portofoliul Politicii Regionale in Comisia Europeana

ACTUALIZARE 13:15 Corina Cretu, desemnata comisar european pentru Politica Regionala Comisia Europeana a prezentat oficial componenta Executivului european propus de Jean Claude Juncker, in care Corina Cretu este comisar european pentru Politica Regionala.

Corina Cretu: Sunt pregatita sa-mi asum responsabilitatea portofoliului REGIO

Corina Cretu, desemnata comisar european pentru portofoliul REGIO in Comisia Europeana condusa de Jean Claude Juncker, se declara onorata de aceasta nominalizare si spune ca este pregatita sa-si asume respo.

OFICIAL: Corina Cretu, comisar european pentru Politici Regionale

UPDATE:Corina Cretu va detine portofoliul Politicii Regionale in noua Comisie Europeana condusa de Jean-Claude Juncker. Jean-Claude Juncker a anuntat, vineri, lista membrilor viitorului Executiv european,.

Victor Ponta: Toti europarlamentarii romania sa o sprijine pe Corina Cretu

Victor Ponta o sprijina pe Corina Cretu la audierile din Parlamentul European pentru functia de comisar european si face apel catre toti europarlamentarii romani pentru a face acelasi lucru.

VIDEO. SURSE: Corina Cretu, comisar european pentru Politici Regionale

Emil Hurezeanu a prezentat viitoarea componenta a Comisiei Europene, precizand ca Romania nu a fost marginalizata si are un portofoliu important.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )