Libnet.ro
UNICEF

22:00

Corina Cretu: Juncker a adus vesti bune. Romania trebuie sa profite de aceasta sansa istorica si sa aiba o voce in conturarea viitorului UE

Adevărul Adevărul,
Corina Cretu: Juncker a adus vesti bune. Romania trebuie sa profite de aceasta sansa istorica si sa aiba o voce in conturarea viitorului UE

Cel de-al treilea discurs privind Starea Uniunii al presedintelui Comisiei Europene CE), Jean-Claude Juncker, a adus vesti bune pentru Europa, dar mai ales pentru Romania, a apreciat comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, in exclusivitate pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

Cazul doamnei Corina Cretu

Am discutat in trecut cu cativa oameni care au lucrat cu Corina Cretu. Obsesia pentru imaginea proprie, o personalitate cam abuziva si o relatie foarte ambigua cu adevarul au fost singurele lucruri bune pe care le-am auzit despre dansa. Am decis sa ma uit la interviul pe care l-a dat saptamana trecuta la Antena 3.

Comisarul UE Corina Cretu avertizeaza: Romania poate pierde fonduri europene din cauza intarzierii proiectelor de transport. Rectificarea bugetara reflecta stadiul investitiilor

Romania are intarzieri in pregatirea proiectelor europene de transport si risca sa piarda fonduri UE alocate pentru acestea, a avertizat, miercuri, comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, intr-un interviu acordat HotNews.

Corina Cretu, despre discursul lui Juncker la adresa Romaniei

Presedintele Comisiei Europene CE) Jean-Claude Juncker vrea ca sefii de stat si de guverne ai statelor membre UE sa se intalneasca in Romania a doua zi dupa ce Marea Britanie paraseste.

Cazul doamnei Corina Cretu, episodul 2

In nemernicia mea, am indraznit sa public, ieri, un articol despre doamna Cretu. Desigur, un articol afurisit, care include un video ce demonstreaza incredibilele abilitati de comunicare ale doamnei Cretu.

Vesti bune pentru Romania! Premierul bulgar anunta constructia unui pod Giurgiu-Ruse, fara cheltuieli publice

Premierul bulgar Boiko Borisov a anuntat ca Romania si Bulgaria vor discuta la o sedinta interguvernamentala, in octombrie, constructia unui nou pod peste Dunare. Constructia nu va necesita.

Presedintele Comisiei Europene: Romania trebuie acceptata cat mai rapid in spatiul Schengen

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat miercuri, in cadrul discursului anual despre starea Uniunii Europene, ca Romania si Bulgaria trebuie acceptate cat mai rapid in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )